Bedrijven in Annen

Wil je weten welke bedrijven er in Annen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Annen.

Filter

Donderdag 25 augustus 2022

De Jannen
Opgericht in Juli 2022

De onderneming De Jannen is gevestigd op 't Veld 26 te Annen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 4 augustus 2022

De Noorderbron
Opgericht in April 2022

De vennootschap onder firma De Noorderbron is gevestigd op Annerstreek 5 te Annen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Projects by Dani?ls
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Projects by Dani?ls is gevestigd op Annerstreek 15 te Annen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 12 juli 2022

Ezinga Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Ezinga Beheer B.V. is gevestigd op Hogeveld 21 te Annen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

JB-ITServices
Opgericht in Juni 2022

De onderneming JB-ITServices is gevestigd op 't Veld 13 te Annen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Powershots Photography
Opgericht in April 2022

De onderneming Powershots Photography is gevestigd op Kromkampen 36 te Annen en is actief in de branche Fotografie.

mj-entertainment
Opgericht in Juni 2022

De onderneming mj-entertainment is gevestigd op 't Veld 16 te Annen en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Bij Roelie beautysalon
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Bij Roelie beautysalon is gevestigd op Riggel 8 te Annen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dinsdag 28 juni 2022

Luna's petshop
Opgericht in Juli 2017

De onderneming Luna's petshop is gevestigd op Zuidlaarderweg 91 te Annen en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

Leo's Trimsalon
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Leo's Trimsalon is gevestigd op Noordloo 4 te Annen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Vrijdag 10 juni 2022

Jetze Nanninga Timmerwerk
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Jetze Nanninga Timmerwerk is gevestigd op Middenweg 82 te Annen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Onderwijsbureau Jelle
Opgericht in April 2022

De onderneming Onderwijsbureau Jelle is gevestigd op Strengakkers 18 te Annen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 26 april 2022

Bentum Inframanagement
Opgericht in April 2022

De onderneming Bentum Inframanagement is gevestigd op Noordloo 25 te Annen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Klusservice Kampherbeek
Opgericht in April 2022

De onderneming Klusservice Kampherbeek is gevestigd op Hofakkers 44 te Annen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 25 april 2022

Annense pracht
Opgericht in April 2022

De onderneming Annense pracht is gevestigd op Annerstreek 25 te Annen en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Meer nieuws in Annen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent