Bedrijven in Gasselternijveen

Wil je weten welke bedrijven er in Gasselternijveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gasselternijveen.

Filter Filter

Dinsdag 25 juli 2023

Mulder Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Mulder Beheer B.V. is gevestigd op Vogelshemweg 5 te Gasselternijveen en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Mulder Mechanisatie B.V.
Opgericht in Juli 1988

De besloten vennootschap Mulder Mechanisatie B.V. is gevestigd op Vogelshemweg 5 te Gasselternijveen en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

M. Mulder Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap M. Mulder Holding B.V. is gevestigd op Vogelshemweg 5 te Gasselternijveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

H. Mulder Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap H. Mulder Holding B.V. is gevestigd op Vogelshemweg 5 te Gasselternijveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

R. Mulder Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap R. Mulder Holding B.V. is gevestigd op Vogelshemweg 5 te Gasselternijveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 10 juli 2023

Hoogstraten Pipeline Consultancy B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap Hoogstraten Pipeline Consultancy B.V. is gevestigd op Dollard 16 te Gasselternijveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Hoogstraten Pipeline Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Hoogstraten Pipeline Holding B.V. is gevestigd op Dollard 16 te Gasselternijveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Kracht van de Veenkoloni?n
Opgericht in Juni 2023

De stichting Stichting Kracht van de Veenkoloni?n is gevestigd op Hoofdstraat 86 te Gasselternijveen en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Napolitano Restaurant
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Napolitano Restaurant is gevestigd op Vaart 77 te Gasselternijveen en is actief in de branche Restaurants.

Maandag 3 april 2023

R.I. Transport
Opgericht in Maart 2023

De onderneming R.I. Transport is gevestigd op Sont 9 te Gasselternijveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dreamitpt
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Dreamitpt is gevestigd op Scheepvaartlaan 7 te Gasselternijveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dinsdag 14 maart 2023

Jai Kingsdale
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Jai Kingsdale is gevestigd op Burg. Gaarlandtlaan 24 te Gasselternijveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 28 februari 2023

Smit V&G Support
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Smit V&G Support is gevestigd op De Viermaster 20 te Gasselternijveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 14 februari 2023

Van Juttersburch
Opgericht in Oktober 2000

De onderneming Van Juttersburch is gevestigd op Vaart 135 te Gasselternijveen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Donderdag 2 februari 2023

Interim HR Coby van Peperstraten
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Interim HR Coby van Peperstraten is gevestigd op Eems 1 te Gasselternijveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Meer nieuws in Gasselternijveen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent