Bedrijven in Gieterveen

Wil je weten welke bedrijven er in Gieterveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gieterveen.

Filter

Maandag 26 september 2022

Holiday on wheels
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Holiday on wheels is gevestigd op Vonderpad 19 te Gieterveen en is actief in de branche Verhuur en lease van vrachtwagens, autobussen, caravans en aanhangwagens.

Woensdag 31 augustus 2022

Drent Design & Trading
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Drent Design & Trading is gevestigd op Boerendijk 12 te Gieterveen en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Donderdag 4 augustus 2022

Luchtvaart Dienstverlening Boerkoel
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Luchtvaart Dienstverlening Boerkoel is gevestigd op Broek 3b te Gieterveen en is actief in de branche Dienstverlening voor de luchtvaart.

Glaswas.nu
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Glaswas.nu is gevestigd op Nieuwediep 81a te Nieuwediep en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Dinsdag 12 juli 2022

DK Fotografie
Opgericht in Juli 2022

De onderneming DK Fotografie is gevestigd op Tuinstraat 8 te Gieterveen en is actief in de branche Fotografie.

Vrijdag 10 juni 2022

SVIVALRO Holding B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap SVIVALRO Holding B.V. is gevestigd op Meertensweg 27 te Gieterveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 26 april 2022

Het Gouden Konijn
Opgericht in April 2022

De onderneming Het Gouden Konijn is gevestigd op Broek 22 te Gieterveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 25 april 2022

Stichting Gebiedsfonds Oostermoer
Opgericht in Maart 2022

De stichting Stichting Gebiedsfonds Oostermoer is gevestigd op Bonnerveen 47 te Gieterveen en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Woensdag 13 april 2022

Diaconie Protestantse gemeente te Gieterveen/Nieuwediep
Opgericht in April 2022

De onderneming Diaconie Protestantse gemeente te Gieterveen/Nieuwediep is gevestigd op Broek 7 te Gieterveen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Protestantse gemeente te Gieterveen/Nieuwediep
Opgericht in April 2022

De onderneming Protestantse gemeente te Gieterveen/Nieuwediep is gevestigd op Broek 7 te Gieterveen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

MIKE -TRANSPORT
Opgericht in April 2022

De onderneming MIKE -TRANSPORT is gevestigd op Broek 61 te Gieterveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Vrijdag 11 maart 2022

Klusbedrijf Gerard Kiers
Opgericht in Maart 2022

De onderneming Klusbedrijf Gerard Kiers is gevestigd op Torenveen 17 te Gieterveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 25 februari 2022

Beka installatietechniek
Opgericht in Februari 2022

De onderneming Beka installatietechniek is gevestigd op Bonnerveen 14 te Gieterveen en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Handelsonderneming Nicole de Jong
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming Handelsonderneming Nicole de Jong is gevestigd op Meertensweg 49 te Gieterveen en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

Handelsonderneming Koenen
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming Handelsonderneming Koenen is gevestigd op Meertensweg 49 te Gieterveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Gieterveen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent