Bedrijven in Rolde

Wil je weten welke bedrijven er in Rolde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rolde.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Wahupa B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Wahupa B.V. is gevestigd op Nijlande 27 te Nijlande en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

DKS Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap DKS Holding B.V. is gevestigd op Nijlande 27 te Nijlande en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Mettina Ontzorgt
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Mettina Ontzorgt is gevestigd op Riegheide 22 te Rolde en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Mieske B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Mieske B.V. is gevestigd op Telgenkamp 12 te Rolde en is actief in de branche Financiële holdings.

WG Wereld B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap WG Wereld B.V. is gevestigd op Kamps 1 te Rolde en is actief in de branche Financiële holdings.

Vyvoj Holding B.V.
Opgericht in Mei 2000

De besloten vennootschap Vyvoj Holding B.V. is gevestigd op Markelaan 5 te Rolde.

Maandag 30 januari 2023

Chris Sanderink Vastgoed 1 B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Chris Sanderink Vastgoed 1 B.V. is gevestigd op Keurnotenlaan 30 te Rolde en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Woensdag 14 december 2022

Mesthandel
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Mesthandel is gevestigd op Borgerderstraat 1a te NOOITGEDACHT en is actief in de branche Groothandel in bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen.

Margriet Zuidwijk
Opgericht in November 2022

De onderneming Margriet Zuidwijk is gevestigd op Esstraat 11 te Rolde en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Elena Ramirez
Opgericht in November 2022

De onderneming Elena Ramirez is gevestigd op Schepershof 13 te Rolde en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Guldemond Installatietechniek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Guldemond Installatietechniek is gevestigd op Broeder Silvesterlaan 24 te NOOITGEDACHT en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Roldergroen
Opgericht in November 2022

De commanditaire vennootschap Roldergroen is gevestigd op Vijverlaan 13 te Rolde en is actief in de branche Landschapsverzorging.

De Rijke Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap De Rijke Holding B.V. is gevestigd op Rolderdingspillaan 14 te Rolde en is actief in de branche Financiële holdings.

Vereniging van Eigenaren Rolde Zuid
Opgericht in December 2021

De vereniging Vereniging van Eigenaren Rolde Zuid is gevestigd op Balloo 27 te BALLOO en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

yepes
Opgericht in November 2022

De onderneming yepes is gevestigd op De Hoorns 23 te Rolde en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Meer nieuws in Rolde

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent