Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in West

Wil je weten welke bedrijven er in West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in West.

In West zoek ik een:

  Gisteren

  Michele Marazia
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Michele Marazia is gevestigd op Bergerweg 51 te Alkmaar en is actief in de branche Fotografie.

  Alkmaar » West » Bergerwegkwartier » 1816BN
  Ned-Education B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Ned-Education B.V. is gevestigd op Verdistraat 64 te Alkmaar en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Alkmaar » West » Bergermeer » 1817JG
  N.C.M. van Loon Beheer B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming N.C.M. van Loon Beheer B.V. is gevestigd op Verdistraat 64 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » West » Bergermeer » 1817JG
  M. de Jong IT
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming M. de Jong IT is gevestigd op Bosschaertpad 1 te Alkmaar en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Alkmaar » West » De Hoef I en II » 1816KW
  Coachingspraktijk De Papieren Tijger
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Coachingspraktijk De Papieren Tijger is gevestigd op Korenbloemstraat 1 te Alkmaar en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Alkmaar » West » Bergerhof en Blaeustraatkwartier » 1817CH
  Hair Beauty and Nails by Asli
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Hair Beauty and Nails by Asli is gevestigd op Cornelis Pronklaan 177 te Alkmaar en is actief in de branche Haarverzorging.

  Alkmaar » West » De Hoef III en IV » 1816NM
  ArLoDe Holding B.V.
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming ArLoDe Holding B.V. is gevestigd op Van de Veldelaan 944 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » West » De Hoef III en IV » 1816PZ

  Donderdag 7 maart 2019

  Cynthia Silver
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Cynthia Silver is gevestigd op Mesdaglaan 50 te Alkmaar en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Alkmaar » West » De Hoef III en IV » 1816VD
  Magnifrica
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Magnifrica is gevestigd op Weenixhof 21 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » West » De Hoef I en II » 1816KM

  Donderdag 28 februari 2019

  RotateX
  Opgericht in februari 2019

  De vennootschap onder firma RotateX is gevestigd op Bosschaertpad 3 te Alkmaar en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Alkmaar » West » De Hoef I en II » 1816KW
  Quickmediator Nederland B.V.
  Opgericht in februari 2019

  De besloten vennootschap Quickmediator Nederland B.V. is gevestigd op Amperestraat 11 te Alkmaar en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Alkmaar » West » Landelijk gebied-West » 1817DE

  Vrijdag 15 februari 2019

  NADS nautiek
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming NADS nautiek is gevestigd op Sweelincklaan 17 te Alkmaar en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

  Alkmaar » West » Bergermeer » 1817KB

  Dinsdag 5 februari 2019

  IMAP Holding B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap IMAP Holding B.V. is gevestigd op Mozartlaan 8 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » West » Bergermeer » 1817GS
  De Zen Fabriek
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming De Zen Fabriek is gevestigd op Van de Veldelaan 140 te Alkmaar en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Alkmaar » West » De Hoef I en II » 1816PH
  Patricia's Beauty
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Patricia's Beauty is gevestigd op Anthonie van Dycklaan 5 te Alkmaar en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Alkmaar » West » De Hoef III en IV » 1816MA
  Stucadoorsbedrijf Schröder
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Stucadoorsbedrijf Schröder is gevestigd op Graadt van Roggenstraat 29 te Alkmaar en is actief in de branche stukadoors.

  Alkmaar » West » De Hoef III en IV » 1816LT

  Woensdag 23 januari 2019

  PlutoSales
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming PlutoSales is gevestigd op Bergerweg 41 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » West » Bergerwegkwartier » 1816BN

  Maandag 7 januari 2019

  WS Producties
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming WS Producties is gevestigd op Honthorstlaan 272 te Alkmaar en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

  Alkmaar » West » De Hoef I en II » 1816TK

  Maandag 31 december 2018

  JWS8 Real Estate B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap JWS8 Real Estate B.V. is gevestigd op James Wattstraat 8 te Alkmaar en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Alkmaar » West » Landelijk gebied-West » 1817DC
  KaasPop B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap KaasPop B.V. is gevestigd op James Wattstraat 19 te Alkmaar en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Alkmaar » West » Landelijk gebied-West » 1817DC

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?