Bedrijven in Verspreide huizen wijk 12

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen wijk 12 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen wijk 12.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Lagenmaat Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Lagenmaat Holding B.V. is gevestigd op Van Wulfften Palthestr 23 te Almelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Pedicureoefentoetsen
Opgericht in April 2024

De onderneming Pedicureoefentoetsen is gevestigd op Parmentierweg 18 te Almelo en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Gewoon Detacheren B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Gewoon Detacheren B.V. is gevestigd op Plesmanweg 9kantoor 2.-0 te Almelo en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Woensdag 24 april 2024

Jokur NL
Opgericht in April 2024

De onderneming Jokur NL is gevestigd op Laan van Indie 78 te Almelo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

IHVC Bouw
Opgericht in Maart 2024

De onderneming IHVC Bouw is gevestigd op Vissedijk 35b te Almelo en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Maandag 18 maart 2024

OX detailing B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap OX detailing B.V. is gevestigd op Virulyweg 27 te Almelo en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Oxmotive B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Oxmotive B.V. is gevestigd op Virulyweg 27 te Almelo en is actief in de branche Groothandel in was-, poets- en reinigingsmiddelen.

Pordeli Freelance
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Pordeli Freelance is gevestigd op Aaboerlaan 53 te Almelo en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Rolefes Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Rolefes Beheer B.V. is gevestigd op Kolthofstraat 27 te Almelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

FineBeauty
Opgericht in Februari 2024

De onderneming FineBeauty is gevestigd op Slachthuiskade 12a te Almelo en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Color Centre Almelo
Opgericht in Maart 2021

De vennootschap onder firma Color Centre Almelo is gevestigd op Plesmanweg 30 te Almelo en is actief in de branche Carrosserieherstel.

Stichting EVA Events
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting EVA Events is gevestigd op Slachthuiskade 12h te Almelo en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Korchu
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Korchu is gevestigd op Salomonsonstraat 44 te Almelo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 januari 2024

Packable B.V.
Opgericht in November 2009

De besloten vennootschap Packable B.V. is gevestigd op Slachthuiskade 40 te Almelo en is actief in de branche Vervaardiging van verpakkingsmiddelen van kunststof.

Donderdag 11 januari 2024

Piston dakkoffers
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Piston dakkoffers is gevestigd op Slachthuiskade 2b 19 te Almelo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Verspreide huizen wijk 12

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement