Bedrijven in Almelo

Wil je weten welke bedrijven er in Almelo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Almelo.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Netron
Opgericht in Oktober 2012

De onderneming Netron is gevestigd op Stationsstraat 11 te Almelo en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Insight2Profit Europe B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Insight2Profit Europe B.V. is gevestigd op Windmolen 22 te Almelo en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Asbury Carbon HR B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Asbury Carbon HR B.V. is gevestigd op Windmolen 22 te Almelo en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

DataForge Engineering
Opgericht in April 2024

De onderneming DataForge Engineering is gevestigd op Bornerbroeksestraat 286 te Almelo en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

TM Social Media
Opgericht in April 2024

De onderneming TM Social Media is gevestigd op De Ara 47 te Almelo en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Thuis Best Viayn B.V.
Opgericht in Januari 2019

De besloten vennootschap Thuis Best Viayn B.V. is gevestigd op Kalevala 1 te Almelo en is actief in de branche Thuiszorg.

Oude Nijhuis Fysio B.V.
Opgericht in Februari 2022

De besloten vennootschap Oude Nijhuis Fysio B.V. is gevestigd op Van 't Hofflaan 10 te Almelo en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

UVDI Europe HR B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap UVDI Europe HR B.V. is gevestigd op Windmolen 22 te Almelo en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Novumgen HR B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Novumgen HR B.V. is gevestigd op Windmolen 22 te Almelo en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Vereniging van Eigenaars
Opgericht in Maart 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars "Queen" te Oldenzaal is gevestigd op Twentepoort Oost 29 te Almelo en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Plaza Padel Almelo B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Plaza Padel Almelo B.V. is gevestigd op Cesar Franckstraat 7a 14 te Almelo en is actief in de branche Overige sportaccommodaties.

Reetveerdegem B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Reetveerdegem B.V. is gevestigd op Werfstraat 19 te Almelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nive B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Nive B.V. is gevestigd op Hoeselderdijk 14a te Bornerbroek en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MTK B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap MTK B.V. is gevestigd op Leemhorst 8 te Almelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Perspectief Advocatuur B.V.
Opgericht in Augustus 2016

De besloten vennootschap Perspectief Advocatuur B.V. is gevestigd op Twentepoort West 102e verd. te Almelo en is actief in de branche Advocatenkantoren.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement