Bedrijven in Benthuizen

Wil je weten welke bedrijven er in Benthuizen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Benthuizen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Telekidz
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Telekidz is gevestigd op Croesinck 36 te Benthuizen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Ceglikas Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ceglikas Dienstverlening is gevestigd op de Boomgaard 19 te Benthuizen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Minkevic Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Minkevic Dienstverlening is gevestigd op de Boomgaard 19 te Benthuizen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 26 september 2022

Mick Schmale
Opgericht in September 2022

De onderneming Mick Schmale is gevestigd op Wilg 13 te Benthuizen en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

M.A.H. Spruit Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap M.A.H. Spruit Holding B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 120 te Benthuizen en is actief in de branche Financiële holdings.

J. Mourits Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap J. Mourits Holding B.V. is gevestigd op Noordpolder 37 te Benthuizen en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 13 september 2022

Thomas de Ruiter - Huisvestingsadviseur
Opgericht in September 2022

De onderneming Thomas de Ruiter - Huisvestingsadviseur is gevestigd op Van Zuijtland 20 te Benthuizen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 31 augustus 2022

Muziek en gezondheid Muziektherapie
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Muziek en gezondheid Muziektherapie is gevestigd op Plataan 1 te Benthuizen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Donderdag 25 augustus 2022

Van Klaveren Engineering
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Van Klaveren Engineering is gevestigd op Sportlaan 7 te Benthuizen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Uitvaartverzorging C.G.J. Onderwater
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Uitvaartverzorging C.G.J. Onderwater is gevestigd op Dijk 1A te Benthuizen en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

JVDB Project Solutions
Opgericht in Juli 2022

De onderneming JVDB Project Solutions is gevestigd op Schoolstraat 14 te Benthuizen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 4 augustus 2022

H. van der Geer dienstverlening
Opgericht in Juli 2022

De onderneming H. van der Geer dienstverlening is gevestigd op Rotterdambaan 17 te Benthuizen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 12 juli 2022

P.M. Dijkshoorn Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap P.M. Dijkshoorn Holding B.V. is gevestigd op Hogeveenseweg 57 te Benthuizen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Poskaart B.V.
Opgericht in Mei 1991

De besloten vennootschap Poskaart B.V. is gevestigd op Verbreepark 10A te Benthuizen en is actief in de branche Groothandel in boeken, tijdschriften en overig drukwerk.

EP te BE B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap EP te BE B.V. is gevestigd op Verbreepark 10A te Benthuizen en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Buurten in Benthuizen

Meer nieuws in Benthuizen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent