Bedrijven in Boskoop

Wil je weten welke bedrijven er in Boskoop zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Boskoop.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

van der Vlugt Techniek
Opgericht in November 2022

De onderneming van der Vlugt Techniek is gevestigd op Proeftuin 52 te Boskoop en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Verweij Warmtepompen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Verweij Warmtepompen is gevestigd op Dokter Hamburgerlaan 7 te Boskoop en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Mama Pompoen
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Mama Pompoen is gevestigd op Goudse Rijweg 155A te Boskoop en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

BN Virtual Assistent
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming BN Virtual Assistent is gevestigd op Wijkdijk 6 te Boskoop en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Verkeersschool Bettina
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Verkeersschool Bettina is gevestigd op Nieuwstraat 92 te Boskoop en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Sportmassage Paridon
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sportmassage Paridon is gevestigd op Warmoeskade 11 te Boskoop en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

AGBouw Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming AGBouw Dienstverlening is gevestigd op Goudse Rijweg 23 te Boskoop en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Geers Procurement Professional
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Geers Procurement Professional is gevestigd op Kalverdans 5 te Boskoop en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Spirito Libero
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Spirito Libero is gevestigd op Zijde 184 te Boskoop en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Boers doktersassistente service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Boers doktersassistente service is gevestigd op Spoelwijkerlaan 3C te Boskoop en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

NJ-More
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NJ-More is gevestigd op Goudse Rijweg 196 te Boskoop en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Uw zorg voorop
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Uw zorg voorop is gevestigd op Dijkzicht 14 te Boskoop en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Brand & Co.
Opgericht in Augustus 1977

De onderneming Brand & Co. is gevestigd op Rijneveld 8 te Boskoop en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

Ilias El-Bransi
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ilias El-Bransi is gevestigd op Calville 81 te Boskoop en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Verbeek & Rijkaart
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Verbeek & Rijkaart is gevestigd op Brederodepeer 14 te Boskoop en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Buurten in Boskoop

Meer nieuws in Boskoop

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent