Bedrijven in Hazerswoude-Dorp

Wil je weten welke bedrijven er in Hazerswoude-Dorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hazerswoude-Dorp.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

SH Events B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap SH Events B.V. is gevestigd op Voorweg 25 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Vereniging van Eigenaars Voorweg 4/4A te Hazerswoude-Dorp
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Voorweg 4/4A te Hazerswoude-Dorp is gevestigd op Voorweg 4 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Limes Lab Support
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Limes Lab Support is gevestigd op Juliana van Stolberglaan 4 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Si?rra klussen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Si?rra klussen is gevestigd op Pieter Brueghelstraat 42 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Kwekerij Groen & Gezond
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Kwekerij Groen & Gezond is gevestigd op Loeteweg 37 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

More Motorsport B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap More Motorsport B.V. is gevestigd op Westeinde 39 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

ENOVIN
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ENOVIN is gevestigd op Wilgenroos 35 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Stichting Administratiekantoor Helios Holding
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Helios Holding is gevestigd op Finlandlaan 1 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Financiƫle holdings.

stcollectivestudios
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming stcollectivestudios is gevestigd op Provincialeweg 21 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Stalling en Reparatie De Wit V.O.F.
Opgericht in Januari 1988

De vennootschap onder firma Stalling en Reparatie De Wit V.O.F. is gevestigd op Westzijdeweg 25 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

LSC-Life skills coaching
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LSC-Life skills coaching is gevestigd op Breitnerlaan 57 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

van der Wees jeugdzorg en begeleiding
Opgericht in September 2022

De onderneming van der Wees jeugdzorg en begeleiding is gevestigd op Eikenlaan 23 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Stichting Greenform
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Greenform is gevestigd op Engelandlaan 70 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Kenniscentrum B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Kenniscentrum B.V. is gevestigd op Engelandlaan 70 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van landbouw en visserij (niet biotechnologisch).

IPseqr Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap IPseqr Holding B.V. is gevestigd op Westzijdeweg 4e te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Financiƫle holdings.

 

Buurten in Hazerswoude-Dorp

Meer nieuws in Hazerswoude-Dorp

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent