Bedrijven in Assen West

Wil je weten welke bedrijven er in Assen West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Assen West.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Groenland Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Groenland Consultancy is gevestigd op Nicolaas Beetslaan 68 te Assen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Abdel bhv/brandwacht
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Abdel bhv/brandwacht is gevestigd op Hunsingostraat 59 te Assen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Eurosyl
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eurosyl is gevestigd op Lauwers 1 te Assen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sander Hofma
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sander Hofma is gevestigd op het Sticht 77 te Assen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Master Financieel Advies
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Master Financieel Advies is gevestigd op Boutenslaan 6 te Assen en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Dinsdag 13 september 2022

Dami?n zorgt
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Dami?n zorgt is gevestigd op Betuwe 40 te Assen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Maandag 12 september 2022

Vera Maria Kuntz
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Vera Maria Kuntz is gevestigd op Boutenslaan 5 te Assen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Woensdag 31 augustus 2022

Pluim
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Pluim is gevestigd op Anton van Duinkerkenlaan 22 te Assen en is actief in de branche Winkels in tweedehands kleding.

Move2Flow
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Move2Flow is gevestigd op het Sticht 71 te Assen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Praktijk diepgeworteld
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Praktijk diepgeworteld is gevestigd op de Wouden 124 te Assen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vertact
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Vertact is gevestigd op de Wouden 124 te Assen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Stichting Archief Harry Cock
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting Archief Harry Cock is gevestigd op de Wouden 49 te Assen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

Mark Zuidema Producties
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Mark Zuidema Producties is gevestigd op Gooiland 25 te Assen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

S.F. Zorgverlening
Opgericht in Juli 2022

De onderneming S.F. Zorgverlening is gevestigd op Fivelingostraat 17 te Assen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Donderdag 4 augustus 2022

Tandartsenpraktijk van Halteren en van Dijk
Opgericht in December 2007

De onderneming Tandartsenpraktijk van Halteren en van Dijk is gevestigd op Lauwers 10 te Assen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

 

Meer nieuws in Assen West

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent