Bedrijven in Assen

Wil je weten welke bedrijven er in Assen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Assen.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Geluk in bedrijf B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Geluk in bedrijf B.V. is gevestigd op Pelikaanstraat 13 te Assen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Eva Wolters
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eva Wolters is gevestigd op Westrupstraat 9 te Assen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Paviljoen Schoonhoven B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Paviljoen Schoonhoven B.V. is gevestigd op Afrikaweg 1 te Assen en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Together B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Together B.V. is gevestigd op Pottenbakkerstraat 39D te Assen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

RGBouw Assen
Opgericht in December 2022

De onderneming RGBouw Assen is gevestigd op Zuidenveld 58 te Assen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Big Scale Trains B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Big Scale Trains B.V. is gevestigd op Nobellaan 33 te Assen en is actief in de branche Winkels in speelgoed.

Kelder Kantoor Assen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kelder Kantoor Assen is gevestigd op Emmastraat 19 te Assen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Bright Paradigm
Opgericht in December 2022

De onderneming Bright Paradigm is gevestigd op C.T. Storkweg 13A te Assen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Bij Harry Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Bij Harry Beheer B.V. is gevestigd op Caro van Eyckweg 25 te Assen en is actief in de branche Financiële holdings.

Zinocs
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Zinocs is gevestigd op Kamilletuin 16 te Assen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

A&O B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap A&O B.V. is gevestigd op Pelikaanstraat 13 te Assen en is actief in de branche Financiële holdings.

Gezond, Gelukkig en Bewust B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Gezond, Gelukkig en Bewust B.V. is gevestigd op Klompmakerstraat 22 te Assen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

whoislvca.studio
Opgericht in November 2022

De onderneming whoislvca.studio is gevestigd op Scheldestraat 25 te Assen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Ndutaworldwide
Opgericht in November 2022

De onderneming Ndutaworldwide is gevestigd op Geulstraat 131 te Assen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Abduallah Installatie en Monteur
Opgericht in November 2022

De onderneming Abduallah Installatie en Monteur is gevestigd op Beuzeveen 202 te Assen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent