Bedrijven in Wilhelminapark

Wil je weten welke bedrijven er in Wilhelminapark zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wilhelminapark.

Filter Filter

Dinsdag 23 mei 2023

Perfusi B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Perfusi B.V. is gevestigd op Gerrit van der Veenlaan 6 te Baarn en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Goederas B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Goederas B.V. is gevestigd op Gerrit van der Veenlaan 6 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

Sonnet II B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Sonnet II B.V. is gevestigd op Gerrit van der Veenlaan 6 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

Vrijdag 21 april 2023

CX Management Consultancy B.V.
Opgericht in Augustus 2020

De besloten vennootschap CX Management Consultancy B.V. is gevestigd op van Heemstralaan 13 te Baarn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Maandag 3 april 2023

NJS Freestyle
Opgericht in Maart 2023

De onderneming NJS Freestyle is gevestigd op van Reenenlaan 2B te Baarn en is actief in de branche Eventcatering.

Dinsdag 14 maart 2023

Little Wolf Management B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Little Wolf Management B.V. is gevestigd op Ferdinand Huycklaan 14 te Baarn en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Eighteen Eleven Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Eighteen Eleven Holding B.V. is gevestigd op Ferdinand Huycklaan 14Hol te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 2 februari 2023

Imibox B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Imibox B.V. is gevestigd op Wilhelminalaan 10 te Baarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Advocatenpraktijk R.P. Schrooten B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Advocatenpraktijk R.P. Schrooten B.V. is gevestigd op Ferdinand Huycklaan 49 te Baarn en is actief in de branche Advocatenkantoren.

MR BOK B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap MR BOK B.V. is gevestigd op Ferdinand Huycklaan 49 te Baarn en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Donderdag 10 november 2022

Theorie Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Theorie Holding B.V. is gevestigd op Jacob van Lenneplaan 18 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

Bureau Roef
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bureau Roef is gevestigd op van Heemstralaan 21 te Baarn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Jacqueline Louise
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jacqueline Louise is gevestigd op Gerrit van der Veenlaan 14 te Baarn en is actief in de branche Eventcatering.

Kin Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Kin Beheer B.V. is gevestigd op Jacob van Lenneplaan 57 te Baarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vrijdag 7 oktober 2022

Goedijk B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Goedijk B.V. is gevestigd op Molenweg 2 te Baarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent