Bedrijven in Wilhelminapark

Wil je weten welke bedrijven er in Wilhelminapark zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wilhelminapark.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Square Eyed Man VFX
Opgericht in April 2024

De onderneming Square Eyed Man VFX is gevestigd op Kroningslaan 12 te Baarn en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Den of Data Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Den of Data Holding B.V. is gevestigd op Amsterdamsestraatweg 41A te Baarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Espee Participaties B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Espee Participaties B.V. is gevestigd op Emmalaan 9A te Baarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dracic
Opgericht in April 2024

De onderneming Dracic is gevestigd op van Reenenlaan 4A te Baarn en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Stichting Willibrordusstraat
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Willibrordusstraat is gevestigd op Amsterdamsestraatweg 39 te Baarn en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

B.O.P Trainingen
Opgericht in April 2024

De onderneming B.O.P Trainingen is gevestigd op Molenweg 2E te Baarn en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Moniek de Zwaan Training & Teamcoaching
Opgericht in April 2024

De onderneming Moniek de Zwaan Training & Teamcoaching is gevestigd op Waldeck Pyrmontlaan 18 te Baarn en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Stichting Administratiekantoor Den of Data
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Den of Data is gevestigd op Amsterdamsestraatweg 41A te Baarn en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Administratiekantoor Espee Participaties
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Espee Participaties is gevestigd op Emmalaan 9A te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

Aavalor Greentech B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Aavalor Greentech B.V. is gevestigd op Wilhelminalaan 10 te Baarn en is actief in de branche Afvalwaterinzameling en -behandeling.

Woensdag 10 april 2024

Henriette Zrour
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Henriette Zrour is gevestigd op Roos van Dekamahof 6 te Baarn en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Julius Fund Management B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Julius Fund Management B.V. is gevestigd op Jacob van Lenneplaan 57 te Baarn en is actief in de branche Vermogensbeheer.

Maandag 18 maart 2024

Spark
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Spark is gevestigd op van Reenenlaan 1 te Baarn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Cocon
Opgericht in Januari 1998

De onderneming Cocon is gevestigd op Jacob van Lenneplaan 15 te Baarn en is actief in de branche Uitgeverijen van boeken.

Zimberlin Ventures
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Zimberlin Ventures is gevestigd op Emmalaan 10 te Baarn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement