Bedrijven in Baarn

Wil je weten welke bedrijven er in Baarn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Baarn.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Sustainable Design Engineering B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Sustainable Design Engineering B.V. is gevestigd op Vuurse Steeg 2 te Lage Vuursche en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Your IT professionals B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Your IT professionals B.V. is gevestigd op Tolweg 3 te Baarn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stichting PopCollegeTour
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting PopCollegeTour is gevestigd op Heuveloordstraat 19 te Baarn en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Lift-IT B.V.
Opgericht in Maart 2001

De besloten vennootschap Lift-IT B.V. is gevestigd op Eikenweg 11 te Baarn en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Durable Energy B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Durable Energy B.V. is gevestigd op Karnemelksweg 5A te Lage Vuursche en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Stichting het Juweel van Baarn
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting het Juweel van Baarn is gevestigd op Steijnlaan 3 te Baarn en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Krav Maga Midden-Nederland
Opgericht in Februari 2024

De vereniging Krav Maga Midden-Nederland is gevestigd op Spoorstraat 5 te Baarn en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Your Mystery Gifts B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Your Mystery Gifts B.V. is gevestigd op Hermesweg 2B37 te Baarn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Duospark B.V.
Opgericht in Januari 2015

De besloten vennootschap Duospark B.V. is gevestigd op de Savornin Lohmanlaan 19 te Baarn en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

The Two Oaks B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap The Two Oaks B.V. is gevestigd op Vuurse Steeg 2 te Lage Vuursche en is actief in de branche Financiële holdings.

DKS zorg en administratie
Opgericht in Januari 2024

De onderneming DKS zorg en administratie is gevestigd op Gruttostraat 31 te Baarn en is actief in de branche Thuiszorg.

HikingBird
Opgericht in Februari 2024

De onderneming HikingBird is gevestigd op de Galei 19 te Baarn en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Leer Nederlands met me
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Leer Nederlands met me is gevestigd op da Costalaan 32 te Baarn en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Henriette Zrour
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Henriette Zrour is gevestigd op Roos van Dekamahof 6 te Baarn en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Robert Scheffer Financial Management Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Robert Scheffer Financial Management Consultancy is gevestigd op Regenboog 30 te Baarn en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement