Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Baarn

Wil je weten welke bedrijven er in Baarn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Baarn.

In Baarn zoek ik een:

  Zondag 9 december 2018

  Menoto B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Menoto B.V. is gevestigd op Pieter de Hooghlaan 13 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

  Baarn » Baarn-Noord, Eemdal en Eemland » Schilderswijk » 3741RK
  SMO I B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap SMO I B.V. is gevestigd op Amsterdamsestraatweg 39A te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

  Baarn » P.H.W.park » Wilhelminapark » 3744MA
  InterExcellent ITRM Wolthuis B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap InterExcellent ITRM Wolthuis B.V. is gevestigd op Amalialaan 41 te Baarn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Baarn » Baarn » Amaliapark » 3743KE
  Levier B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Levier B.V. is gevestigd op Bilderdijklaan 5 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

  Baarn » Baarn » Pekingpark » 3743HR
  iMonExpress
  Opgericht in november 2018

  De onderneming iMonExpress is gevestigd op Laanstraat 70A te Baarn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Baarn » Baarn » Centrum » 3743BH
  Christel Clear Cleaning
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Christel Clear Cleaning is gevestigd op Kievitstraat 12 te Baarn en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Baarn » Baarn » Nieuwe-Oosterhei » 3742WX
  Werkmaatschappij Groenwoningen 2 B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Werkmaatschappij Groenwoningen 2 B.V. is gevestigd op Lt Gen van Heutszlaan 10 te Baarn en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  Baarn » P.H.W.park » Pr. Hendrikpark » 3743JN
  Heysem
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Heysem is gevestigd op Reigerstraat 28 te Baarn en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Baarn » Baarn » Nieuwe-Oosterhei » 3742VP
  Bouwbedrijf ELRO
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma Bouwbedrijf ELRO is gevestigd op Maatkampweg 22 te Baarn en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Baarn » Baarn » Oude-Oosterhei » 3742XM
  Covis Pharma Holdings B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Covis Pharma Holdings B.V. is gevestigd op Oude Utrechtseweg 32 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

  Baarn » Baarn » Transvaal » 3743KN
  Inspire and glow
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Inspire and glow is gevestigd op Berkenweg 57 te Baarn en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Baarn » Baarn » Zandvoort » 3741BW
  Juurkaas
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Juurkaas is gevestigd op Prof. Kranenburglaan 15 te Baarn en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Baarn » Baarn-Noord, Eemdal en Eemland » Professorenwijk » 3741EP
  SurgePro B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap SurgePro B.V. is gevestigd op Zandvoortweg 185 te Baarn en is actief in de branche Groothandel in farmaceutische producten.

  Baarn » Baarn » Zandvoort » 3741BD
  M.E.P. Baarn
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma M.E.P. Baarn is gevestigd op Amsterdamsestraatweg 42 te Baarn en is actief in de branche Vervaardiging van overige voedingsmiddelen n.e.g..

  Baarn » Baarn-Noord, Eemdal en Eemland » Componistenwijk » 3741GS
  Tei Langdon
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Tei Langdon is gevestigd op Oranjestraat 3 te Baarn en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Baarn » Baarn » Centrum » 3743GD
  RVE OK B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap RVE OK B.V. is gevestigd op Sophialaan 1 te Baarn en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Baarn » Baarn » Transvaal » 3743CT
  Hypotheek Benefits
  Opgericht in november 2018

  De maatschap Hypotheek Benefits is gevestigd op Faas Eliaslaan 5 te Baarn en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

  Baarn » Baarn » Schoonoordpark » 3742AR
  IMK Instituut voor Ondernemers B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap IMK Instituut voor Ondernemers B.V. is gevestigd op Amsterdamsestraatweg 57 te Baarn en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Baarn » P.H.W.park » Wilhelminapark » 3744MA
  Melissa Mackaaij Fotografie
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Melissa Mackaaij Fotografie is gevestigd op Schoolstraat 57 te Baarn en is actief in de branche Fotografie.

  Baarn » Baarn » Centrum » 3742CD

  Woensdag 7 november 2018

  Zorg door Daan
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Zorg door Daan is gevestigd op Lommeroord 12 te Baarn en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

  Baarn » Baarn » Centrum » 3743BX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Baarn

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?