Bedrijven in Baarn

Wil je weten welke bedrijven er in Baarn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Baarn.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

& Melanie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming & Melanie is gevestigd op Gen Karel vd Heijdenln 7 te Baarn en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Meymosa
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Meymosa is gevestigd op Zevenlindenweg 5-0077 te Baarn en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vindbaars
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Vindbaars is gevestigd op Schoolstraat 1 te Baarn en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Astrid Beijen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Astrid Beijen is gevestigd op Dahliastraat 33 te Baarn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stichting Administratiekantoor Batav Holding
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Batav Holding is gevestigd op Stationsplein 62 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

GRIP Legal B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap GRIP Legal B.V. is gevestigd op Oude Utrechtseweg 17 te Baarn en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

3dCraft.
Opgericht in April 2022

De onderneming 3dCraft. is gevestigd op van Brakellaan 36 te Baarn en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Imibox B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Imibox B.V. is gevestigd op Wilhelminalaan 10 te Baarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Advocatenpraktijk R.P. Schrooten B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Advocatenpraktijk R.P. Schrooten B.V. is gevestigd op Ferdinand Huycklaan 49 te Baarn en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Sensationair Capelle
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sensationair Capelle is gevestigd op Fresiastraat 26 te Baarn en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

The Silver Mountain Trading B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap The Silver Mountain Trading B.V. is gevestigd op Faas Eliaslaan 13 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

L.i.E.S. - Living in Event Strategies
Opgericht in Januari 2023

De onderneming L.i.E.S. - Living in Event Strategies is gevestigd op Beukenlaan 7 te Baarn en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

MR BOK B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap MR BOK B.V. is gevestigd op Ferdinand Huycklaan 49 te Baarn en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Joey Keijzer Auto's
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Joey Keijzer Auto's is gevestigd op Zuiderlicht 12 te Baarn en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Burgersdijk Makelaars Baarn-Soest B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Burgersdijk Makelaars Baarn-Soest B.V. is gevestigd op Amsterdamsestraatweg 12 te Baarn en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent