Bedrijven in Oude plaats

Wil je weten welke bedrijven er in Oude plaats zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oude plaats.

Filter Filter

Dinsdag 14 februari 2023

Bonte Dierenspeciaalzaak
Opgericht in Augustus 1973

De onderneming Bonte Dierenspeciaalzaak is gevestigd op Slotplein 96 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

Re-5 Care
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Re-5 Care is gevestigd op Slotplein 91 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Donderdag 2 februari 2023

Zorghulp Felicia
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Zorghulp Felicia is gevestigd op Frederik Hendrikstraat 19 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Thuiszorg.

K.P klus bedrijf
Opgericht in Januari 2023

De onderneming K.P klus bedrijf is gevestigd op Slotplein 58 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Jem. Gift Studio
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Jem. Gift Studio is gevestigd op Mauritsstraat 22 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Vervaardiging van overige producten van kunststof.

Broere RDL
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Broere RDL is gevestigd op Alexanderstraat 9 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Larissa Haasdijk Fotografie
Opgericht in November 2022

De onderneming Larissa Haasdijk Fotografie is gevestigd op Slotplein 45 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Fotografie.

Woensdag 14 december 2022

Advies Zuster
Opgericht in November 2022

De onderneming Advies Zuster is gevestigd op Burg Verloopstraat 32 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Beautyofficial
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Beautyofficial is gevestigd op Slotplein 43 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 10 november 2022

Zamir IT
Opgericht in November 2022

De onderneming Zamir IT is gevestigd op Johan de Wittstraat 17 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Maandag 26 september 2022

MD Infratechniek
Opgericht in September 2022

De onderneming MD Infratechniek is gevestigd op Slotpoort 19 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Donderdag 4 augustus 2022

Maike Moser Marketing
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Maike Moser Marketing is gevestigd op Alexanderstraat 6 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Dinsdag 12 juli 2022

R. Hoeve Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap R. Hoeve Holding B.V. is gevestigd op Slotplein 150 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Hoeveshipping Rapido B.V.
Opgericht in Januari 2016

De besloten vennootschap Hoeveshipping Rapido B.V. is gevestigd op Slotplein 150 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

Milori
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Milori is gevestigd op Slotplein 148 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Meer nieuws in Oude plaats

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent