Bedrijven in Capelle aan den IJssel

Wil je weten welke bedrijven er in Capelle aan den IJssel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Capelle aan den IJssel.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Koken met Joost
Opgericht in November 2022

De onderneming Koken met Joost is gevestigd op Paganinistraat 47 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Eventcatering.

The Green Dream B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap The Green Dream B.V. is gevestigd op Sextantstraat 63 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Tuincentra.

Strijders Automotive B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Strijders Automotive B.V. is gevestigd op Hilde erf 11 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Knopjes ID management
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Knopjes ID management is gevestigd op Sibeliusweg 216 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

KADRO SERVICE
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KADRO SERVICE is gevestigd op Purmerhoek 89 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

KS Supreme Transport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KS Supreme Transport is gevestigd op Roer 272B te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

TICH BOUW
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TICH BOUW is gevestigd op Minoes erf 23 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

JMJ DIENSTEN
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JMJ DIENSTEN is gevestigd op Wijde Wormer 239 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Koeriers.

Valery_room
Opgericht in November 2022

De onderneming Valery_room is gevestigd op Bonnefanten 34 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

De Zadelpraktijk
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming De Zadelpraktijk is gevestigd op Bermweg 322 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Buitenboel 010
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Buitenboel 010 is gevestigd op Posthoorn 8 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

baza
Opgericht in September 2022

De onderneming baza is gevestigd op 2e Lunarelaan 5 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Gargiulo
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Gargiulo is gevestigd op Valeriusrondeel 6 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

PR Commercieel Advies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming PR Commercieel Advies is gevestigd op Couperinstraat 20 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Getsolidwithb
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Getsolidwithb is gevestigd op Hoofdweg 316 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent