Bedrijven in Capelle aan den IJssel

Wil je weten welke bedrijven er in Capelle aan den IJssel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Capelle aan den IJssel.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Freshboards
Opgericht in April 2024

De onderneming Freshboards is gevestigd op Ina Damman erf 3 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

Rohan's services
Opgericht in April 2024

De onderneming Rohan's services is gevestigd op Ranonkelstraat 25 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Urgent Crewing B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Urgent Crewing B.V. is gevestigd op Paulus Potterlaan 8 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

NiloSmile Dental B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap NiloSmile Dental B.V. is gevestigd op Rietbaan 23 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Stijn Etman
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Stijn Etman is gevestigd op Moezeldal 35 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

ChainIT Solutions
Opgericht in Maart 2024

De onderneming ChainIT Solutions is gevestigd op Valeriusrondeel 265 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

MaTaxCo B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap MaTaxCo B.V. is gevestigd op Fascinatio Boulevard 562 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Advocatenkantoor Van Soest B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Advocatenkantoor Van Soest B.V. is gevestigd op Beltmolen 61 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advocatenkantoren.

BRAHMA Technical Solutions B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap BRAHMA Technical Solutions B.V. is gevestigd op Pietersberg 170 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Van Krimpen Group B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Van Krimpen Group B.V. is gevestigd op Paganinistraat 21 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Fabiana A.G. Management B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Fabiana A.G. Management B.V. is gevestigd op IJsdans 28 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Advocatenpraktijk L.H. Hordijk B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Advocatenpraktijk L.H. Hordijk B.V. is gevestigd op Barbizonlaan 82 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advocatenkantoren.

CleanQb B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap CleanQb B.V. is gevestigd op Sextantstraat 51 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

Peter van Rijn Consultancy Nederland B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Peter van Rijn Consultancy Nederland B.V. is gevestigd op Scarlattistraat 17 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Sea Forrest B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Sea Forrest B.V. is gevestigd op Fascinatio Boulevard 562-3.12 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement