Bedrijven in Diepenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Diepenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Diepenbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

FC CASA
Opgericht in April 2024

De vereniging FC CASA is gevestigd op Damsterdiep 69 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Zaalsport in teamverband.

Toko de Terp
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Toko de Terp is gevestigd op Amsteldiep 61 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche supermarkten.

Core4
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Core4 is gevestigd op Hoendiep 35 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Femart
Opgericht in April 2024

De onderneming Femart is gevestigd op Damsterdiep 81 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

CCrental
Opgericht in April 2024

De onderneming CCrental is gevestigd op Damsterdiep 69 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Beauty Land Clinics B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Beauty Land Clinics B.V. is gevestigd op Hollandsch Diep 1D te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Woensdag 24 april 2024

Soltani Restaurant
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Soltani Restaurant is gevestigd op Boomkensdiep 31 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Revelapps B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Revelapps B.V. is gevestigd op Hollandsch Diep 63C te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

CargoMove Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap CargoMove Holding B.V. is gevestigd op Damsterdiep 117 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

TransQuick B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap TransQuick B.V. is gevestigd op Damsterdiep 117 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 18 maart 2024

Silverfox Goederenvervoer
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Silverfox Goederenvervoer is gevestigd op Boterdiep 1 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Koeriers.

Donderdag 1 februari 2024

HZAlpha
Opgericht in Januari 2024

De onderneming HZAlpha is gevestigd op Springersdiep 6 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Donderdag 11 januari 2024

Buro Freecon B.V.
Opgericht in Mei 1990

De besloten vennootschap Buro Freecon B.V. is gevestigd op Hollandsch Diep 63U te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

SAIT Services B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap SAIT Services B.V. is gevestigd op Hollandsch Diep 61B te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

D.E Bestratingen
Opgericht in Januari 2024

De onderneming D.E Bestratingen is gevestigd op Damsterdiep 18 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Stratenmaken.

Meer nieuws in Diepenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement