Bedrijven in Molenland

Wil je weten welke bedrijven er in Molenland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Molenland.

Filter Filter

Dinsdag 23 januari 2024

Leonoord
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Leonoord is gevestigd op Stellingmolen 5 te Mijdrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Scholten BHV
Opgericht in Januari 2004

De onderneming Scholten BHV is gevestigd op Bonkelaar 8 te Mijdrecht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Donderdag 11 januari 2024

Hickory House B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Hickory House B.V. is gevestigd op De Vang 12 te Mijdrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

AASV B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap AASV B.V. is gevestigd op Trasmolen 34 te Mijdrecht en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

DLSV Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap DLSV Holding B.V. is gevestigd op Trasmolen 34 te Mijdrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

lCare B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap lCare B.V. is gevestigd op Windmolen 24 te Mijdrecht en is actief in de branche huisartsen.

ReedIT
Opgericht in December 2023

De onderneming ReedIT is gevestigd op Buitenkruier 27 te Mijdrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Stichting Groep Windmolen
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Groep Windmolen is gevestigd op Windmolen 33 te Mijdrecht en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Adibo
Opgericht in December 2023

De onderneming Adibo is gevestigd op Trasmolen 54 te Mijdrecht en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Youandi van Leusden
Opgericht in December 2023

De onderneming Youandi van Leusden is gevestigd op Verfmolen 59 te Mijdrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Hopibon Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Hopibon Holding B.V. is gevestigd op Houtzaagmolen 36 te Mijdrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Shadow Creations
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Shadow Creations is gevestigd op Koningsspil 1 te Mijdrecht en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

Woensdag 13 december 2023

Crooxs
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Crooxs is gevestigd op Kruiwiel 34 te Mijdrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 10 oktober 2023

Mr.Cage
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Mr.Cage is gevestigd op Viergang 145 te Mijdrecht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

MGD Human Resources
Opgericht in September 2023

De onderneming MGD Human Resources is gevestigd op Grondzeiler 41 te Mijdrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent