Bedrijven in De Ronde Venen

Wil je weten welke bedrijven er in De Ronde Venen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Ronde Venen.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

NCB interior design & concepts
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming NCB interior design & concepts is gevestigd op Herenweg 71A te Vinkeveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

The Unpackers
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming The Unpackers is gevestigd op Doude van Troostwijkstr 2 te Abcoude en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vereniging van Eigenaars De Boom Achter de Dorpsstraat 8
Opgericht in Januari 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars De Boom Achter de Dorpsstraat 8 is gevestigd op De Passage 1 te Mijdrecht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

EMEA-GREEN
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming EMEA-GREEN is gevestigd op Molenkade 20R 57 te Vinkeveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Alberta Schuurs interim en advies
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Alberta Schuurs interim en advies is gevestigd op Herenweg 80 te Wilnis en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Renee van Asten
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Renee van Asten is gevestigd op Hofland 65 te Mijdrecht en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Agile Connective Teamwork
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Agile Connective Teamwork is gevestigd op Conincksmeer 14 te Vinkeveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Stichting boTIMa
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Stichting boTIMa is gevestigd op Achterbos 42R 9 te Vinkeveen en is actief in de branche Overige ideƫle organisaties n.e.g..

LogiShiftSolutions
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming LogiShiftSolutions is gevestigd op Tweede Zijweg 29 te Mijdrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Just Gloom
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Just Gloom is gevestigd op Groenlandse kade 593AP te Vinkeveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Elegant Group B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Elegant Group B.V. is gevestigd op Hollandse Kade 382 unit 7 te Abcoude en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kurz Legal
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Kurz Legal is gevestigd op Veenweg 151 te Mijdrecht en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Motive Ventures B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Motive Ventures B.V. is gevestigd op Henk Oostveenstraat 9 te Abcoude en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

BISE Consultancy
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming BISE Consultancy is gevestigd op Droogmakerij 1 te Wilnis en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

NewFeather B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap NewFeather B.V. is gevestigd op Molmlaan 5 te Wilnis en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent