Bedrijven in Hof van Delft

Wil je weten welke bedrijven er in Hof van Delft zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hof van Delft.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Oli4 la Porte
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Oli4 la Porte is gevestigd op Jacoba van Beierenlaan 67 te Delft en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Barkie Doekoe
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Barkie Doekoe is gevestigd op Goeman Borgesiusstraat 2 te Delft en is actief in de branche Eventcatering.

Vereniging van Eigenaren Cornelis Fockstraat 103/105 te Delft
Opgericht in September 1972

De vereniging Vereniging van Eigenaren Cornelis Fockstraat 103/105 te Delft is gevestigd op C. Fockstraat 105 te Delft en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Sebastian Gasiewski
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sebastian Gasiewski is gevestigd op Heemskerkstraat 28 te Delft en is actief in de branche Groothandel in overige akkerbouwproducten.

Future Doors Consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Future Doors Consulting is gevestigd op Westplantsoen 4A te Delft en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Anoeska Pedagogische Diensten
Opgericht in November 2022

De onderneming Anoeska Pedagogische Diensten is gevestigd op Piersonstraat 32 te Delft en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Plekkie
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Plekkie is gevestigd op Spoorsingel 45 te Delft en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dejavu Veranda
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dejavu Veranda is gevestigd op Krakeelpolderweg 108 te Delft en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Van Gulden Vastgoed & VVE beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Van Gulden Vastgoed & VVE beheer B.V. is gevestigd op Krakeelpolderweg 39 te Delft en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

JMH Engineering
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JMH Engineering is gevestigd op Wallerstraat 38 te Delft en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

De Plastic Perserij
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming De Plastic Perserij is gevestigd op Spoorsingel 23A te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van Gulden Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Van Gulden Holding B.V. is gevestigd op Krakeelpolderweg 39 te Delft en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Van Gulden Makelaardij B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Van Gulden Makelaardij B.V. is gevestigd op Krakeelpolderweg 39 te Delft en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Being Seen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Being Seen is gevestigd op van der Haertstraat 14 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Tomo Dutch Company
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tomo Dutch Company is gevestigd op Buitenwatersloot 195 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Meer nieuws in Hof van Delft

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent