Bedrijven in Delft

Wil je weten welke bedrijven er in Delft zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Delft.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Labor Experts B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Labor Experts B.V. is gevestigd op Industriestraat 65 te Delft en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Stichting Delftse Waterloop
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Delftse Waterloop is gevestigd op Crommelinlaan 8 te Delft en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Stichting Administratiekantoor NES Investors
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor NES Investors is gevestigd op Delftechpark 26 te Delft en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Blauwe Rozen
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Blauwe Rozen is gevestigd op Phoenixstraat 111 te Delft en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Stichting Jazz Music Promotions
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Jazz Music Promotions is gevestigd op Delfgauwseweg 215 te Delft en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Stichting 'kind van de buren'
Opgericht in September 2020

De stichting Stichting 'kind van de buren' is gevestigd op Tweemolentjeskade 50 te Delft en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

VlechtwerkDelft
Opgericht in Januari 2024

De onderneming VlechtwerkDelft is gevestigd op Oosteinde 224 te Delft en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

TW Photography
Opgericht in Februari 2024

De onderneming TW Photography is gevestigd op Isaak Hoornbeekstraat 59 te Delft en is actief in de branche Fotografie.

CEAD E-commerce
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma CEAD E-commerce is gevestigd op Delflandplein 50 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

D. van Wijk Technologies
Opgericht in Maart 2024

De onderneming D. van Wijk Technologies is gevestigd op Nassaulaan 92 te Delft en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

doortonow
Opgericht in Maart 2024

De onderneming doortonow is gevestigd op Westplantsoen 116 te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

CDF Zorg
Opgericht in Maart 2024

De onderneming CDF Zorg is gevestigd op Aart van der Leeuwlaan 412 te Delft en is actief in de branche Thuiszorg.

Nefeli Ice
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Nefeli Ice is gevestigd op Hof van Delftlaan 65 te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

NexGen Innovations
Opgericht in Januari 2024

De onderneming NexGen Innovations is gevestigd op Jan Campertlaan 85 te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

MW Service Solutions
Opgericht in Maart 2024

De onderneming MW Service Solutions is gevestigd op van Beresteynstraat 106 te Delft en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement