Bedrijven in Tanthof-West

Wil je weten welke bedrijven er in Tanthof-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tanthof-West.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

ad@rd
Opgericht in Mei 2023

De onderneming ad@rd is gevestigd op Namibiestraat 2 te Delft en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Figo Fix
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Figo Fix is gevestigd op Bikolaan 47 te Delft en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Phoenicscare
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Phoenicscare is gevestigd op Havannastraat 13 te Delft en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Stijnen Care
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Stijnen Care is gevestigd op Chinalaan 38 te Delft en is actief in de branche Thuiszorg.

Finance 191
Opgericht in April 2023

De onderneming Finance 191 is gevestigd op Karibastraat 9 te Delft en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Dinsdag 23 mei 2023

Creation Wise
Opgericht in April 2023

De onderneming Creation Wise is gevestigd op Nasserstraat 13 te Delft en is actief in de branche Public relationsbureaus.

N.M. Service
Opgericht in April 2023

De onderneming N.M. Service is gevestigd op Bikolaan 32 te Delft en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Jurian's diensten en productieve opstellingen
Opgericht in April 2023

De onderneming Jurian's diensten en productieve opstellingen is gevestigd op Nigeriastraat 113 te Delft en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Papa Nico
Opgericht in April 2023

De onderneming Papa Nico is gevestigd op Zairestraat 83 te Delft en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

D'angeloexpress
Opgericht in April 2023

De onderneming D'angeloexpress is gevestigd op Bikolaan 24 te Delft en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

TINK consultancy
Opgericht in April 2023

De onderneming TINK consultancy is gevestigd op Venezuelastraat 30 te Delft en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vrijdag 21 april 2023

Ramon Kramer Fotografie
Opgericht in April 2023

De onderneming Ramon Kramer Fotografie is gevestigd op Bikolaan 207 te Delft en is actief in de branche Fotografie.

honingbij design
Opgericht in April 2023

De onderneming honingbij design is gevestigd op Tibetstraat 50 te Delft en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dukker Online Shop
Opgericht in April 2023

De onderneming Dukker Online Shop is gevestigd op Syriesingel 5 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nuki Zorg
Opgericht in April 2023

De onderneming Nuki Zorg is gevestigd op Bikolaan 198 te Delft en is actief in de branche Thuiszorg.

Meer nieuws in Tanthof-West

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent