Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Schooten-Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Schooten-Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schooten-Centrum.

In Schooten-Centrum zoek ik een:

  Dinsdag 10 juli 2018

  Het Pandahuis
  Opgericht in juli 2018

  De vennootschap onder firma Het Pandahuis is gevestigd op Baljuwstraat 9 te Den Helder en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785SB

  Dinsdag 13 september 2016

  De Soos
  Opgericht in maart 2016

  De onderneming De Soos is gevestigd op Walvisvaardersweg 64 te DEN HELDER en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RE

  Donderdag 1 januari 2015

  Kapsalon Reus
  Opgericht in februari 2015

  De vennootschap onder firma Kapsalon Reus is gevestigd op Vrede en Vrijheid 11 te DEN HELDER en is actief in de branche Haarverzorging.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RL
  Nieuwold Logistics
  Opgericht in november 2014

  De onderneming Nieuwold Logistics is gevestigd op Statenhoff 2 te DEN HELDER en is actief in de branche Koeriers.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RW
  Profile Tyrecenter Groet B.V.
  Opgericht in oktober 2013

  De besloten vennootschap Profile Tyrecenter Groet B.V. is gevestigd op Baljuwstraat 139 te Den Helder en is actief in de branche Gespecialiseerde reparatie van auto’s.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785SH
  de Zeerob
  Opgericht in juli 2013

  De onderneming de Zeerob is gevestigd op Baljuwstraat 237 te Den Helder en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785SH
  De Duijnrakkers
  Opgericht in juli 2013

  De onderneming De Duijnrakkers is gevestigd op Heiligharn 125 te Den Helder en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785SZ
  Vrede en Vrijheid Styling B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Vrede en Vrijheid Styling B.V. is gevestigd op Vrede en Vrijheid 11 te Den Helder en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RL
  Suede Reiniging
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Suede Reiniging "Neptunus" is gevestigd op Vrede en Vrijheid 15 te Den Helder en is actief in de branche Reinigen van kleding en textiel.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RL
  Klaverjasvereniging
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Klaverjasvereniging "Het Nieuwe Diep" is gevestigd op Baljuwstraat 37 te Den Helder en is actief in de branche Overige belangen- en ideële organisaties; hobbyclubs.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785SC
  Coöperatieve Vereniging van Eigenaren in het Winkelcentrum
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Coöperatieve Vereniging van Eigenaren in het Winkelcentrum "De Schooten" U.A. is gevestigd op Vrede en Vrijheid 19 te Den Helder en is actief in de branche Overige belangen- en ideële organisaties; hobbyclubs.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RL
  De Zeester
  Opgericht in april 2013

  De onderneming De Zeester is gevestigd op Heiligharn 424 te Den Helder en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785SX
  Accrès Tandartsenpraktijk Den Helder B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Accrès Tandartsenpraktijk Den Helder B.V. is gevestigd op Baljuwstraat 227 te Den Helder en is actief in de branche Tandartspraktijken.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785SH
  Tandartspraktijk de Schooten
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Tandartspraktijk de Schooten is gevestigd op Vrede en Vrijheid 26 te Den Helder en is actief in de branche Tandartspraktijken.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RM
  Adviesbureau
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Adviesbureau "MediBoeg" is gevestigd op Heiligharn 254 te Den Helder en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785ST
  de Jager Advies en Creatie
  Opgericht in april 2013

  De onderneming de Jager Advies en Creatie is gevestigd op Heiligharn 154 te Den Helder en is actief in de branche Reclamebureaus.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785SP
  Nautisch Bureau Woort NBW
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Nautisch Bureau Woort NBW is gevestigd op Heiligharn 66 te Den Helder en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785SL
  Administratiekantoor I.J.A. Kremers
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Administratiekantoor I.J.A. Kremers is gevestigd op Statenhoff 12 te Den Helder en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie.

  Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RW

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?