Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Waterkeringsbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Waterkeringsbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waterkeringsbuurt.

In Waterkeringsbuurt zoek ik een:

  Vrijdag 22 juni 2018

  Chan Control
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Chan Control is gevestigd op Dijkschouwerslaan 135 te Den Helder en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785HP

  Dinsdag 28 maart 2017

  Camundo
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming Camundo is gevestigd op Dollardlaan 202Lokaal de Te te Den Helder en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785HS

  Donderdag 1 januari 2015

  Meijers Technische dienstverlening
  Opgericht in mei 2015

  De onderneming Meijers Technische dienstverlening is gevestigd op Dijkschouwerslaan 127 te DEN HELDER en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785HP
  Amateurtuindersvereniging
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Amateurtuindersvereniging "Rijksweg" is gevestigd op Jacob Houtinghstraat 26 te Den Helder en is actief in de branche Overige belangen- en ideële organisaties; hobbyclubs.

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785EV
  JJW Inspectie
  Opgericht in april 2013

  De onderneming JJW Inspectie is gevestigd op Jan de Jongstraat 8 te Den Helder en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785GG
  Antapex B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Antapex B.V. is gevestigd op Jacob Houtinghstraat 40 te Den Helder en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785EV
  Verzamelhuis Rigters
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Verzamelhuis Rigters is gevestigd op Pieter van der Deurelaan 52 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in overige artikelen n.e.g..

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785GB
  Easy Chart
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Easy Chart is gevestigd op Jacob Houtinghstraat 22 te Den Helder en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel.

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785EV
  M. Brouwer Import
  Opgericht in april 2013

  De onderneming M. Brouwer Import is gevestigd op Jan Hargenstraat 10 te Den Helder en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785GJ
  Onderhoudsbedrijf de la Cour
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Onderhoudsbedrijf de la Cour is gevestigd op Jacob Houtinghstraat 32 te Den Helder en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785EV
  More Diving
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming More Diving is gevestigd op Jacob Houtinghstraat 19 te Den Helder en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785ET
  Scheepstuigerij T. Schenk
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Scheepstuigerij T. Schenk is gevestigd op Jan Hargenstraat 19 te Den Helder en is actief in de branche Vervaardiging van koffers, tassen e.d. en van zadel- en tuigmakerswerk.

  Den Helder » De Schooten » Waterkeringsbuurt » 1785GH

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?