Bedrijven in Eijsden

Wil je weten welke bedrijven er in Eijsden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Eijsden.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Vector Consultancy
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Vector Consultancy is gevestigd op Pastoor Debetsstraat 15 te Eijsden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Lou bouwt en houwt
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Lou bouwt en houwt is gevestigd op Putstraat 4B te Eijsden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Studio Eva Luna
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Studio Eva Luna is gevestigd op Spriemenstraat 2 te Eijsden en is actief in de branche Public relationsbureaus.

NR1 Music B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap NR1 Music B.V. is gevestigd op Zoerbeemden 31 te Eijsden en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

PQ Financial NL B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap PQ Financial NL B.V. is gevestigd op Ir. Rocourstraat 28 te Eijsden en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 24 april 2024

Limburgs Ruiterhuis
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Limburgs Ruiterhuis is gevestigd op Postbus 24 te Eijsden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Frank Haenen Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Frank Haenen Beheer B.V. is gevestigd op 12 Septemberstraat 19 te Eijsden en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Stenen liefde
Opgericht in April 2024

De onderneming Stenen liefde is gevestigd op Eikenlaan 10 te Eijsden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

solidmax REP
Opgericht in Juli 2021

De onderneming solidmax REP is gevestigd op Hoogstraat 38 te Eijsden en is actief in de branche Reparatie van elektrische apparatuur.

Crousen-Lahou V.O.F.
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Crousen-Lahou V.O.F. is gevestigd op Veldjesstraat 6 te Eijsden en is actief in de branche Restaurants.

EnergiQue techniek
Opgericht in Maart 2024

De onderneming EnergiQue techniek is gevestigd op Paardebloem 2 te Eijsden en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Vioolschool Eijsden
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Vioolschool Eijsden is gevestigd op Kapelkesstraat 38A te Eijsden en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Ingesprek
Opgericht in April 2024

De onderneming Ingesprek is gevestigd op Trichterweg 20 te Eijsden en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Woensdag 10 april 2024

A new chapter
Opgericht in Maart 2024

De onderneming A new chapter is gevestigd op Pinksterbloem 1 te Eijsden en is actief in de branche Fotografie.

Rob van Reij brood en banket
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rob van Reij brood en banket is gevestigd op Onze Lieve Vrouweplein 1 te Eijsden en is actief in de branche Straathandel.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement