Bedrijven in Eijsden-Margraten

Wil je weten welke bedrijven er in Eijsden-Margraten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Eijsden-Margraten.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Bellefroid Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming Bellefroid Consultancy is gevestigd op Bruisterboschweg 1 te Sint Geertruid en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Limburgs Ruiterhuis
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Limburgs Ruiterhuis is gevestigd op Postbus 24 te Eijsden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Epsilon PharmConsult
Opgericht in April 2024

De onderneming Epsilon PharmConsult is gevestigd op Reutjesstraat 1 te BEMELEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Jolero B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Jolero B.V. is gevestigd op Bruisterbosch 3 te Sint Geertruid en is actief in de branche Financiële holdings.

Hoveniersbedrijf Luke Jacobs
Opgericht in April 2024

De onderneming Hoveniersbedrijf Luke Jacobs is gevestigd op Termaar 16 te Margraten en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Salon Nova
Opgericht in April 2024

De onderneming Salon Nova is gevestigd op Bovenstraat 28 te Noorbeek en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Ion Petrea
Opgericht in April 2024

De onderneming Ion Petrea is gevestigd op Rijksweg 58 te Cadier en Keer en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Bastin Energie Inspecties B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bastin Energie Inspecties B.V. is gevestigd op President Kennedystraat 7 te Margraten en is actief in de branche Reparatie van elektronische en optische apparatuur.

Bastin Energie Services B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bastin Energie Services B.V. is gevestigd op President Kennedystraat 7 te Margraten en is actief in de branche Installatie van elektronische en optische apparatuur.

Frank Haenen Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Frank Haenen Beheer B.V. is gevestigd op 12 Septemberstraat 19 te Eijsden en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Stenen liefde
Opgericht in April 2024

De onderneming Stenen liefde is gevestigd op Eikenlaan 10 te Eijsden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bastin-Lacroix Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bastin-Lacroix Beheer B.V. is gevestigd op President Kennedystraat 7 te Margraten en is actief in de branche Financiële holdings.

solidmax REP
Opgericht in Juli 2021

De onderneming solidmax REP is gevestigd op Hoogstraat 38 te Eijsden en is actief in de branche Reparatie van elektrische apparatuur.

Eetcafe Tinus
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Eetcafe Tinus is gevestigd op Bovenstraat 9A te Noorbeek en is actief in de branche Restaurants.

Roosenhof Agri
Opgericht in December 2023

De maatschap Roosenhof Agri is gevestigd op Bruisterbosch 3 te Sint Geertruid en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement