Bedrijven in Emmer-Compascuum Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Emmer-Compascuum Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Emmer-Compascuum Centrum.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Finse Kota
Opgericht in April 2024

De onderneming Finse Kota is gevestigd op Maatschappijweg 25 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

MDB Dienstverlening
Opgericht in Maart 2024

De onderneming MDB Dienstverlening is gevestigd op Lijsterbeslaan 19 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Bouwtimmeren.

DWS gevelrenovatie
Opgericht in April 2024

De onderneming DWS gevelrenovatie is gevestigd op Streng 44 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Metselen en voegen.

Maandag 18 maart 2024

MW Technical Solutions
Opgericht in Februari 2024

De onderneming MW Technical Solutions is gevestigd op Beukenlaan 13 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Aannemers & Metselbedrijf Naro
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Aannemers & Metselbedrijf Naro is gevestigd op Eerste Koppelveenweg 9 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Metselen en voegen.

Dinsdag 23 januari 2024

Kids-Trend
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kids-Trend is gevestigd op Kastanjelaan 29 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Vira Zorg & Consultancy B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Vira Zorg & Consultancy B.V. is gevestigd op Zr. Simpliciastraat 16 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Thuiszorg.

VA Emanuel Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap VA Emanuel Holding B.V. is gevestigd op Zr. Simpliciastraat 16 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

My Soul Creations
Opgericht in December 2023

De onderneming My Soul Creations is gevestigd op Koppelwijk OZ 11 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

L?onie vastgoed B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap L?onie vastgoed B.V. is gevestigd op Hoofdkanaal OZ 85 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Rambo's Trimsalon
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rambo's Trimsalon is gevestigd op Westerdiep OZ 68 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Pieter Apeldoorn
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Pieter Apeldoorn is gevestigd op Koppelwijk OZ 38 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Streefkerk bouwadvies
Opgericht in November 2023

De onderneming Streefkerk bouwadvies is gevestigd op Westerdiep OZ 27 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Advies van Schaart
Opgericht in November 2023

De onderneming Advies van Schaart is gevestigd op Merel 2 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

DynamicFlow
Opgericht in November 2023

De onderneming DynamicFlow is gevestigd op Wilgenlaan 6 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Meer nieuws in Emmer-Compascuum Centrum

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement