Bedrijven in Emmen

Wil je weten welke bedrijven er in Emmen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Emmen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Xpertzorg & Deskundigheid B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Xpertzorg & Deskundigheid B.V. is gevestigd op Prinsenlaan 3 te Emmen en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Sonus Audio Engineering
Opgericht in April 2024

De onderneming Sonus Audio Engineering is gevestigd op Spehornerbrink 20 te Emmen en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Action Arena Motodr?me Emmen B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Action Arena Motodr?me Emmen B.V. is gevestigd op Veenakkers 35 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Auto- en motorsport.

Vrieshuis Emmen B.V.
Opgericht in Januari 2008

De besloten vennootschap Vrieshuis Emmen B.V. is gevestigd op Eerste Bokslootweg 8 te Emmen.

Oost B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Oost B.V. is gevestigd op Prinsenlaan 3 te Emmen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

N. van Beusekom Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap N. van Beusekom Holding B.V. is gevestigd op Uilenveld 101 te Emmen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Victoris Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Victoris Holding B.V. is gevestigd op Norbruislaan 1 te Schoonebeek en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

North Life Science Consultancy B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap North Life Science Consultancy B.V. is gevestigd op Griendzoom 11 te Emmen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Petra Dynamische Zorg B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Petra Dynamische Zorg B.V. is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 176 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

PK-zorgmanagement B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap PK-zorgmanagement B.V. is gevestigd op Planeet 7 te Klazienaveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

H.M. Advies B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap H.M. Advies B.V. is gevestigd op Uithof 10 te Schoonebeek en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

CT Events B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap CT Events B.V. is gevestigd op Splitting 57 te Emmen en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

Tempo cutss
Opgericht in April 2024

De onderneming Tempo cutss is gevestigd op Dopheide 26 te Emmen en is actief in de branche Haarverzorging.

Stichting Kunst en Muziek Centrum Emmen
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Kunst en Muziek Centrum Emmen is gevestigd op Jules Verneweg 30A te Emmen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Caddy Technologies B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Caddy Technologies B.V. is gevestigd op De Molenkamp 10 te Emmen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement