Bedrijven in Emmen

Wil je weten welke bedrijven er in Emmen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Emmen.

Filter Filter

Gisteren

Koopjehoesjeonline.nl
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Koopjehoesjeonline.nl is gevestigd op Laan van de Eekharst 129 te Emmen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Klusman Suhlmann
Opgericht in December 2022

De onderneming Klusman Suhlmann is gevestigd op Prinsenlaan 19 te Emmen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

BijSluijter
Opgericht in November 2022

De onderneming BijSluijter is gevestigd op Flintstraat 29A 05 te Emmen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Vereniging van eigenaars Chagallpassage en Raadhuisplein (
Opgericht in December 2022

De vereniging Vereniging van eigenaars Chagallpassage en Raadhuisplein ("De Vlinder") te Emmen is gevestigd op Raadhuisplein 45A te Emmen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Personeelsvereniging Heidehiem
Opgericht in December 2022

De vereniging Personeelsvereniging Heidehiem is gevestigd op Vossepad 98 te Emmen en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Kledingverhuur Trijn
Opgericht in December 2022

De onderneming Kledingverhuur Trijn is gevestigd op Brugstraat 125 te Klazienaveen en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

F.A.M. Bouw
Opgericht in December 2022

De onderneming F.A.M. Bouw is gevestigd op Van Schaikweg 55 te Emmen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

KDL Music
Opgericht in November 2022

De onderneming KDL Music is gevestigd op Grijze Gors 1 te Emmen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Mulder Prefab Consultancy
Opgericht in December 2022

De onderneming Mulder Prefab Consultancy is gevestigd op Westelijke Doorsnee NZ 92 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Burnbank Flat Roofing LTD
Opgericht in Februari 2018

De onderneming Burnbank Flat Roofing LTD is gevestigd op Roald Amundsenstraat 4 te Emmen en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Beauty by B
Opgericht in December 2022

De onderneming Beauty by B is gevestigd op De Haar 97 te Emmen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Woeste Willem B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Woeste Willem B.V. is gevestigd op Runde ZZ 10 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

kadootje zwiep
Opgericht in December 2022

De onderneming kadootje zwiep is gevestigd op Bokslootdwarsweg 4A 07 te Emmen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Steampunk Heaven V.O.F.
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma Steampunk Heaven V.O.F. is gevestigd op Oosterdiep WZ 197 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Ananke Solutions B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Ananke Solutions B.V. is gevestigd op Jules Verneweg 24 te Emmen en is actief in de branche Groothandel in meet- en regelapparaten.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent