Bedrijven in Weiteveen

Wil je weten welke bedrijven er in Weiteveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Weiteveen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Prenger dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming Prenger dienstverlening is gevestigd op De Singel 1 te Weiteveen en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

N. Zwart Techniek
Opgericht in April 2024

De onderneming N. Zwart Techniek is gevestigd op Kerkenweg 24 te Weiteveen en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

M. Sulmann Dienstverlening
Opgericht in Maart 2024

De onderneming M. Sulmann Dienstverlening is gevestigd op De Singel 7 te Weiteveen en is actief in de branche Grondverzet.

YDLashes
Opgericht in Maart 2024

De onderneming YDLashes is gevestigd op Zuidersloot 78 te Weiteveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Woensdag 10 april 2024

JSL Care & Coaching
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma JSL Care & Coaching is gevestigd op Zuidersloot 82 te Weiteveen en is actief in de branche huisartsen.

A.Beerling Totale Dienstverlening
Opgericht in Maart 2024

De onderneming A.Beerling Totale Dienstverlening is gevestigd op Zuidersloot 102 te Weiteveen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Maandag 18 maart 2024

Refine Goods
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Refine Goods is gevestigd op Dordseweg 35 te Weiteveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Schulte Bouw en Houtwerk
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Schulte Bouw en Houtwerk is gevestigd op Zusterweg 15 te Weiteveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 13 december 2023

Stukadoorsbedrijf de Haas
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Stukadoorsbedrijf de Haas is gevestigd op Zuidersloot 57 te Weiteveen en is actief in de branche stukadoors.

Woensdag 8 november 2023

Klussen & Timmerwerk Cani
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Klussen & Timmerwerk Cani is gevestigd op Weth G H Scherpenlaan 29 te Weiteveen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Dinsdag 10 oktober 2023

A.H.K. L?bbers Holding II B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap A.H.K. L?bbers Holding II B.V. is gevestigd op Zuidersloot 48 te Weiteveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Liesette Holding II B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Liesette Holding II B.V. is gevestigd op Zuidersloot 48 te Weiteveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 2 oktober 2023

Anouk Rocks fotografie
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Anouk Rocks fotografie is gevestigd op Lavendelheide 20 te Weiteveen en is actief in de branche Fotografie.

Dinsdag 25 juli 2023

MICA Dienstverlening
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma MICA Dienstverlening is gevestigd op Dordseweg 50 te Weiteveen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Maandag 10 juli 2023

Bed & Breakfast Bij het Veen
Opgericht in Juni 2023

De vennootschap onder firma Bed & Breakfast Bij het Veen is gevestigd op Zuidersloot 90 te Weiteveen en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Meer nieuws in Weiteveen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement