Bedrijven in Gooise Meren

Wil je weten welke bedrijven er in Gooise Meren zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gooise Meren.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Tocqueville Works
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Tocqueville Works is gevestigd op Kruitmolen 48 te Muiden en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij- en geesteswetenschappen.

P.M. Personenvervoer Muiden
Opgericht in Maart 2023

De onderneming P.M. Personenvervoer Muiden is gevestigd op de Duyf 9 te Muiden en is actief in de branche Vervoer per taxi.

OXM DIENSTEN
Opgericht in Februari 2023

De onderneming OXM DIENSTEN is gevestigd op Hooftlaan 43 te BUSSUM en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

SuperDean
Opgericht in Februari 2023

De onderneming SuperDean is gevestigd op Kruitbosrand 14 te Muiden en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Auto Occasion Bussum
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Auto Occasion Bussum is gevestigd op Amersfoortsestraatweg 89A te BUSSUM en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Piamco Zorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Piamco Zorg is gevestigd op Cacaostraat 42 te BUSSUM en is actief in de branche Thuiszorg.

Haar op nr 1
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Haar op nr 1 is gevestigd op Weesperweg 1 te Muiden en is actief in de branche Haarverzorging.

Vereniging van eigenaars gebouw
Opgericht in Maart 2020

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw "Thorbeckeplein 17 en 17a te Moordrecht is gevestigd op Vogelkersstraat 21 te BUSSUM en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Wielinga Interim management, advies en consultancy
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Wielinga Interim management, advies en consultancy is gevestigd op Wladimirlaan 6 te BUSSUM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Tempo Print
Opgericht in September 2005

De onderneming Tempo Print is gevestigd op Nijverheidswerf 2 te BUSSUM en is actief in de branche Drukkerijen van reclame.

Oledo
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Oledo is gevestigd op Iepenlaan 43 te BUSSUM en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

future8.nl
Opgericht in Februari 2023

De onderneming future8.nl is gevestigd op Pieter de Hooghlaan 8 te Muiderberg en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Stichting Administratiekantoor BioGeneration Group Holding
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor BioGeneration Group Holding is gevestigd op Gooimeer 2-35 te Naarden en is actief in de branche Financiële holdings.

MIC MAC MACIEK
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MIC MAC MACIEK is gevestigd op Thorbeckelaan 49 te Naarden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Macey van Bemmelen
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Macey van Bemmelen is gevestigd op Prinses Margrietplnts 5 te BUSSUM en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent