Bedrijven in Professorenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Professorenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Professorenbuurt.

Filter

Vannacht

Sport-Goods
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming Sport-Goods is gevestigd op C.H. Petersstraat 19a te Groningen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging van Eigenaars Reigerstraat nummers 20 en 20A, Groningen
Opgericht in Juli 1977

De vereniging Vereniging van Eigenaars Reigerstraat nummers 20 en 20A, Groningen is gevestigd op Reigerstraat 20a te Groningen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Maandag 26 september 2022

Nail A'dore
Opgericht in September 2022

De onderneming Nail A'dore is gevestigd op Antillenstraat 1-110 te Groningen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

TXT&WRDS
Opgericht in September 2022

De onderneming TXT&WRDS is gevestigd op Oppenheimstraat 84c te Groningen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Fier Nijmegen 4 B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap Fier Nijmegen 4 B.V. is gevestigd op Van Kerckhoffstraat 2 te Groningen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Suze Assendelft Fotografie
Opgericht in September 2022

De onderneming Suze Assendelft Fotografie is gevestigd op Oosterhamrikkade 66-1 te Groningen en is actief in de branche Fotografie.

Vereniging van Eigenaars gebouw Oosterhamrikkade 70/Diephuisstraat 1/1A te Groningen
Opgericht in September 1987

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw Oosterhamrikkade 70/Diephuisstraat 1/1A te Groningen is gevestigd op Oosterhamrikkade 70 te Groningen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Pixie Production
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Pixie Production is gevestigd op Oosterhamrikkade 78r te Groningen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Teodoru Matei
Opgericht in September 2022

De onderneming Teodoru Matei is gevestigd op Nieuwe Ebbingestraat 119a te Groningen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Grately
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Grately is gevestigd op Antillenstraat 1-36 te Groningen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 13 september 2022

Thijs consultancy
Opgericht in September 2022

De onderneming Thijs consultancy is gevestigd op Gratamastraat 5 te Groningen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Roy licht en geluid
Opgericht in September 2022

De onderneming Roy licht en geluid is gevestigd op Hamburgerstraat 74-1 te Groningen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Maandag 12 september 2022

Marketing Unlimited
Opgericht in November 2020

De onderneming Marketing Unlimited is gevestigd op Landstraat 5b te Groningen en is actief in de branche Reclamebureaus.

Jeffrey de Groot Support
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Jeffrey de Groot Support is gevestigd op Oosterhamrikkade 36b te Groningen en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 31 augustus 2022

Riis Rie
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Riis Rie is gevestigd op Van Hamelstraat 8a te Groningen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Meer nieuws in Professorenbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent