Bedrijven in Haaksbergen

Wil je weten welke bedrijven er in Haaksbergen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haaksbergen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Jaroja Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Jaroja Holding B.V. is gevestigd op de Noor 111 te Haaksbergen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Noordink Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Noordink Dienstverlening is gevestigd op Huttenweg 15 te Haaksbergen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Brodaro
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Brodaro is gevestigd op Klaproos 21 te Haaksbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

P. van Rooijen Timmerwerken
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming P. van Rooijen Timmerwerken is gevestigd op Verdistraat 33 te Haaksbergen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Stichting Administratiekantoor Tirelire
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Tirelire is gevestigd op Tolstraat 35 te Haaksbergen en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Warenhuis Haaksbergen
Opgericht in Maart 1983

De onderneming Warenhuis Haaksbergen is gevestigd op Spoorstraat 47 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in huishoudelijke artikelen algemeen assortiment.

HCT Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap HCT Beheer B.V. is gevestigd op Anemoon 38 te Haaksbergen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Hondentrimsalon Pluk de Dag
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hondentrimsalon Pluk de Dag is gevestigd op Spoelsterstraat 74 te Haaksbergen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Tim & Rinse Vof
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Tim & Rinse Vof is gevestigd op Violier 2 te Haaksbergen en is actief in de branche supermarkten.

Edward Debski Product Design & Consultancy
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming Edward Debski Product Design & Consultancy is gevestigd op Broekheurnerweg 112 te Haaksbergen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Caro Verschoor
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Caro Verschoor is gevestigd op Lansinkstraat 156 te Haaksbergen en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Dry East Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Dry East Group B.V. is gevestigd op Handelsstraat 38 te Haaksbergen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

van Haastert Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming van Haastert Care is gevestigd op de Boerenmaat 2 te Haaksbergen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Hooge Esch Horeca B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Hooge Esch Horeca B.V. is gevestigd op Alsteedseweg 38 te Haaksbergen en is actief in de branche Restaurants.

Flying Pillow B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Flying Pillow B.V. is gevestigd op Huurnerhof 13 te Haaksbergen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent