Bedrijven in Haaksbergen (dorp)

Wil je weten welke bedrijven er in Haaksbergen (dorp) zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haaksbergen (dorp).

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Brodaro
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Brodaro is gevestigd op Klaproos 21 te Haaksbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

P. van Rooijen Timmerwerken
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming P. van Rooijen Timmerwerken is gevestigd op Verdistraat 33 te Haaksbergen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Stichting Administratiekantoor Tirelire
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Tirelire is gevestigd op Tolstraat 35 te Haaksbergen en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

HCT Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap HCT Beheer B.V. is gevestigd op Anemoon 38 te Haaksbergen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Hondentrimsalon Pluk de Dag
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hondentrimsalon Pluk de Dag is gevestigd op Spoelsterstraat 74 te Haaksbergen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Tim & Rinse Vof
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Tim & Rinse Vof is gevestigd op Violier 2 te Haaksbergen en is actief in de branche supermarkten.

Dry East Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Dry East Group B.V. is gevestigd op Handelsstraat 38 te Haaksbergen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

van Haastert Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming van Haastert Care is gevestigd op de Boerenmaat 2 te Haaksbergen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Flying Pillow B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Flying Pillow B.V. is gevestigd op Huurnerhof 13 te Haaksbergen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

CapturedByAnique
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming CapturedByAnique is gevestigd op Frankenhuis 42 te Haaksbergen en is actief in de branche Fotografie.

Roetenberg en Oude Huikink vof
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Roetenberg en Oude Huikink vof is gevestigd op Benninkstraat 29 te Haaksbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

S.S.P. Verhuurbemiddeling AM
Opgericht in Juli 2022

De onderneming S.S.P. Verhuurbemiddeling AM is gevestigd op Anemoon 44 te Haaksbergen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Vrijdag 7 oktober 2022

TOMO Consultancy
Opgericht in September 2022

De onderneming TOMO Consultancy is gevestigd op Warfriet 13 te Haaksbergen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

PCI St. Franciscus van Assisi?
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming PCI St. Franciscus van Assisi? is gevestigd op Veldmaterstraat 61 te Haaksbergen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Maandag 26 september 2022

Racketfun
Opgericht in September 2022

De onderneming Racketfun is gevestigd op Orchidee 11 te Haaksbergen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent