Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Harlingen

Wil je weten welke bedrijven er in Harlingen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Harlingen.

In Harlingen zoek ik een:

  Gisteren

  Chicken butler sneek
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma Chicken butler sneek is gevestigd op Galjoenweg 96 te Harlingen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Harlingen » Harlingen » Oosterpark » 8862XV

  Vrijdag 13 april 2018

  Miranda Bosma, Ambulant hulpverlener
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Miranda Bosma, Ambulant hulpverlener is gevestigd op Galjoenhof 22 te Harlingen en is actief in de branche Thuiszorg.

  Harlingen » Harlingen » Oosterpark » 8862PG
  Johan Krottje
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Johan Krottje is gevestigd op Kerkpoortstraat 26 te Harlingen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Harlingen » Harlingen » Binnenstad » 8861EM
  Henny Oosting voor Styling & Imago
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Henny Oosting voor Styling & Imago is gevestigd op Zoutsloot 29 te Harlingen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Harlingen » Harlingen » Binnenstad » 8861ST
  Bouwservice Eves
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Bouwservice Eves is gevestigd op Oosterstraat 43 te Harlingen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Harlingen » Harlingen » Trebolbuurt » 8861GG
  EDJ Groep B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap EDJ Groep B.V. is gevestigd op Edisonstraat 23 te Harlingen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Harlingen » Midlum » Verspreide huizen Midlum » 8861NA
  Grijpma Consultancy B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Grijpma Consultancy B.V. is gevestigd op Dr. W. Dreesstraat 2 te Harlingen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Harlingen » Harlingen » Oosterpark » 8862BX

  Dinsdag 20 maart 2018

  BijRinus B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap BijRinus B.V. is gevestigd op Kanaalweg 31-3 te Harlingen en is actief in de branche Groothandel in scheepsbenodigdheden en visserij-artikelen.

  Harlingen » Harlingen » Koningsbuurt » 8861VA

  Woensdag 7 maart 2018

  Daan Schaaf
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Daan Schaaf is gevestigd op Liemendijk 12 te Harlingen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Harlingen » Harlingen » Binnenstad » 8861SJ

  Maandag 19 februari 2018

  Medicina Canna
  Opgericht in februari 2018

  De vennootschap onder firma Medicina Canna is gevestigd op Zoutsloot 102 te Harlingen en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

  Harlingen » Harlingen » Binnenstad » 8861TA
  Multiservice Noë
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Multiservice Noë is gevestigd op Babingaweg 17 te Harlingen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Harlingen » Harlingen » De Spiker en het industrieterrein Hermes » 8861TZ
  Itsforcare
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Itsforcare is gevestigd op Rozengracht 28 te Harlingen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Harlingen » Harlingen » Binnenstad » 8861XZ
  Giga schoonmaakbedrijf
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Giga schoonmaakbedrijf is gevestigd op Mgr. W.H. Nolensstraat 74 te Harlingen en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  Harlingen » Harlingen » Oosterpark » 8862WH
  WAR-travel
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming WAR-travel is gevestigd op Loggerstraat 12 te Harlingen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Harlingen » Harlingen » Oosterpark » 8862ZP

  Zaterdag 17 februari 2018

  Ondernemend Harlingen
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Ondernemend Harlingen is gevestigd op Noorderhaven 59 te Harlingen en is actief in de branche Bedrijfs- en werkgeversorganisaties.

  Harlingen » Harlingen » Binnenstad » 8861AK
  HVF B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap HVF B.V. is gevestigd op Harnewei 4 te Wijnaldum en is actief in de branche Groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren.

  Harlingen » Wijnaldum » Wijnaldum » 8857BK
  ATBO B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap ATBO B.V. is gevestigd op Schuitenzand 4 te Harlingen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Harlingen » Harlingen » Oosterpark » 8862DZ
  Stichting Game Toko
  Opgericht in januari 2018

  De stichting Stichting Game Toko is gevestigd op Heiligeweg 68 te Harlingen en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

  Harlingen » Harlingen » Binnenstad » 8861EB
  Stichting Bescherming Historisch Belang
  Opgericht in januari 2018

  De stichting Stichting Bescherming Historisch Belang is gevestigd op Noordijs 15 te Harlingen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Harlingen » Harlingen » Binnenstad » 8861AB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Harlingen

  Instellen

  Wijken in Harlingen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk