Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Harlingen

Wil je weten welke bedrijven er in Harlingen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Harlingen.

In Harlingen zoek ik een:

  RIERO B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap RIERO B.V. is gevestigd op Industrieweg 12B te Harlingen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8861VHHarlingenHarlingenDe Spiker en het industrieterrein Hermes
  Osborne Technologies Europe B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Osborne Technologies Europe B.V. is gevestigd op Industrieweg 12B te Harlingen en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

  8861VHHarlingenHarlingenDe Spiker en het industrieterrein Hermes
  Xi? Foods B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Xi? Foods B.V. is gevestigd op De Finne 22 te Midlum en is actief in de branche Groothandel in vis, schaal- en weekdieren.

  8872MAHarlingenMidlumMidlum
  M.G. Wilbrink Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap M.G. Wilbrink Beheer B.V. is gevestigd op Horscamp 63 te Harlingen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8861TNHarlingenHarlingenDe Spiker en het industrieterrein Hermes
  Centras B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Centras B.V. is gevestigd op Koetille 4 te Harlingen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8861KPHarlingenHarlingenVerspreide huizen Harlingen
  Harns Invest Project I B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Harns Invest Project I B.V. is gevestigd op Noorderhaven 114 te Harlingen en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8861ARHarlingenHarlingenBinnenstad
  Harns Invest Beheer B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Harns Invest Beheer B.V. is gevestigd op Noorderhaven 114 te Harlingen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8861ARHarlingenHarlingenBinnenstad
  JR Debt Deal B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap JR Debt Deal B.V. is gevestigd op Korte Lijnbaan 25 te Harlingen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8861NSHarlingenMidlumVerspreide huizen Midlum
  FH Communicatie Raad & Daad B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap FH Communicatie Raad & Daad B.V. is gevestigd op Groen van Prinstererstr 7 te Harlingen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8862AAHarlingenHarlingenOosterpark
  HT Topholding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap HT Topholding B.V. is gevestigd op Achlumerdijk 133 te Harlingen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8862ALHarlingenHarlingenOosterpark
  bami.work
  november 2017

  De onderneming bami.work is gevestigd op Noorderhaven 104 te Harlingen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8861ARHarlingenHarlingenBinnenstad
  H.B.E.L. Klussenbedrijf
  november 2017

  De onderneming H.B.E.L. Klussenbedrijf is gevestigd op Grundelhof 28 te Harlingen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8862PRHarlingenHarlingenOosterpark
  Hompy
  november 2017

  De onderneming Hompy is gevestigd op Prinses Marijkestraat 10 te Harlingen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8862SLHarlingenHarlingenPlan-Zuid
  e-zaak
  november 2017

  De onderneming e-zaak is gevestigd op Patrimoniumstraat 11 te Harlingen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8861HNHarlingenHarlingenDe Spiker en het industrieterrein Hermes
  BDS Projects B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap BDS Projects B.V. is gevestigd op Nieuwe Vissershaven 1-1 te Harlingen en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

  8861NXHarlingenHarlingenBinnenstad
  Huizenga@sea
  oktober 2017

  De onderneming Huizenga@sea is gevestigd op Boontjes 49 te Harlingen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

  8862DAHarlingenHarlingenOosterpark
  Holtrop funderingstechnieken
  oktober 2017

  De onderneming Holtrop funderingstechnieken is gevestigd op Prinses Beatrixstraat 5 te Harlingen en is actief in de branche Heien en andere funderingswerkzaamheden.

  8862TMHarlingenHarlingenPlan-Zuid
  't Souterrain.
  oktober 2017

  De onderneming 't Souterrain. is gevestigd op Scheerstraat 1 te Harlingen en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  8861TEHarlingenHarlingenBinnenstad
  Instructie De Vos
  oktober 2017

  De onderneming Instructie De Vos is gevestigd op Petrus Feddesstraat 17 te Harlingen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8861HPHarlingenHarlingenDe Spiker en het industrieterrein Hermes
  Fluistering van ons innerlijk kind
  oktober 2017

  De onderneming Fluistering van ons innerlijk kind is gevestigd op Barend Visserstraat 8 te Harlingen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8861HBHarlingenHarlingenTrebolbuurt

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Harlingen

  Instellen

  Wijken in Harlingen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk