Bedrijven in Eikenderveld

Wil je weten welke bedrijven er in Eikenderveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Eikenderveld.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Le Petit Spa B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Le Petit Spa B.V. is gevestigd op Gebrs. Hennenstraat 5 te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Arjen Boom Klussenbedrijf
Opgericht in April 2024

De onderneming Arjen Boom Klussenbedrijf is gevestigd op Stadhouderstraat 23 te Heerlen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Jennifer takes care
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jennifer takes care is gevestigd op Landvoogdstraat 44 te Heerlen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Fatana
Opgericht in April 2024

De onderneming Fatana is gevestigd op De Heugden 214 te Heerlen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Woensdag 24 april 2024

Brix 5.0 B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Brix 5.0 B.V. is gevestigd op Pater Beatusstraat 5 te Heerlen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

LizzyCares
Opgericht in Maart 2024

De onderneming LizzyCares is gevestigd op De Heugden 371 te Heerlen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Brix Visuals B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Brix Visuals B.V. is gevestigd op Pater Beatusstraat 5 te Heerlen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 10 april 2024

Annetrudevandijk
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Annetrudevandijk is gevestigd op Eikenderweg 72 te Heerlen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

GPN Investments B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap GPN Investments B.V. is gevestigd op Pater Beatusstraat 5 te Heerlen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

WICTORI
Opgericht in Maart 2024

De onderneming WICTORI is gevestigd op De Heugden 239 te Heerlen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

QEC1 Zorg & Welzijn
Opgericht in Februari 2024

De onderneming QEC1 Zorg & Welzijn is gevestigd op De Heugden 246 te Heerlen en is actief in de branche Thuiszorg.

borduurserviceplieger
Opgericht in Januari 2024

De onderneming borduurserviceplieger is gevestigd op De Heugden 211 te Heerlen en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

Maandag 18 maart 2024

Abjaba
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Abjaba is gevestigd op Parallelweg 137 te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Spauwen Juridisch Advies
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Spauwen Juridisch Advies is gevestigd op De Heugden 13 te Heerlen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Atelier B' Rosa
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Atelier B' Rosa is gevestigd op Eikenderweg 68 te Heerlen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Meer nieuws in Eikenderveld

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement