Bedrijven in Heerlen

Wil je weten welke bedrijven er in Heerlen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heerlen.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Omnita
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Omnita is gevestigd op Hertstraat 31 te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

JeS Eethuis Limburg
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma JeS Eethuis Limburg is gevestigd op Willem Barentszweg 101 te Heerlen en is actief in de branche Restaurants.

RJC E-commerce
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma RJC E-commerce is gevestigd op Fossielenerf 644 te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Du-voo
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Du-voo is gevestigd op Peutzstraat 48 te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dem Handel
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Dem Handel is gevestigd op Akerstraat 96C te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

E-COM DFranssen
Opgericht in Mei 2024

De onderneming E-COM DFranssen is gevestigd op Ammonieterf 248 te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging van Eigenaars Vergiliusstraat 10 tot en met 18 te Heerlen
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Vergiliusstraat 10 tot en met 18 te Heerlen is gevestigd op Vergiliusstraat 10 te Heerlen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Beautiflowers
Opgericht in April 2024

De onderneming Beautiflowers is gevestigd op Egstraat 108 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

Plein 18
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Plein 18 is gevestigd op Eurenderweg 17 te Heerlen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

BCR
Opgericht in Mei 2024

De onderneming BCR is gevestigd op Frankenlaan 103 te Heerlen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Rijschool Aziz
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Rijschool Aziz is gevestigd op Gebrookerplein 84 te HOENSBROEK en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

3D Print Team
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma 3D Print Team is gevestigd op Dr. Nolensplein 6 te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sportlessen Anne
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Sportlessen Anne is gevestigd op Valkenburgerweg 135B te Heerlen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Alle klusjes door Gijs
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Alle klusjes door Gijs is gevestigd op Riekhof 10 te Heerlen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Gastromano
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Gastromano is gevestigd op Marconistraat 41 te HOENSBROEK en is actief in de branche Eventcatering.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement