Bedrijven in Welten-Benzenrade

Wil je weten welke bedrijven er in Welten-Benzenrade zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Welten-Benzenrade.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Bava Zorg
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Bava Zorg is gevestigd op Prof. van Itersonstraat 27 te Heerlen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Didier Lifestyle Coaching
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Didier Lifestyle Coaching is gevestigd op Pijnsweg 32 te Heerlen en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

G&N Hypotheken VOF
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma G&N Hypotheken VOF is gevestigd op Valkenburgerweg 123 te Heerlen en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Maandag 18 maart 2024

Deal Heerlen B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Deal Heerlen B.V. is gevestigd op Weltertuijnstraat 59 te Heerlen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lubax B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Lubax B.V. is gevestigd op Bremersweg 12 te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Salon Ikigai
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Salon Ikigai is gevestigd op Pijnsweg 29 te Heerlen en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Voel je fijn
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Voel je fijn is gevestigd op De Lirp 4 te Heerlen en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

HeerLux Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap HeerLux Holding B.V. is gevestigd op De Doom 43 te Heerlen en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Donderdag 1 februari 2024

Koor Cantanti Felici
Opgericht in November 2022

De vereniging Koor Cantanti Felici is gevestigd op Prof. Dumontstraat 25 te Heerlen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Athos Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Athos Holding B.V. is gevestigd op Weltertuijnstraat 59 te Heerlen en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 23 januari 2024

AuHart-Tech
Opgericht in Januari 2024

De onderneming AuHart-Tech is gevestigd op Pijnsweg 77 te Heerlen en is actief in de branche Handelsbemiddeling in brandstoffen, ertsen, metalen en chemische producten.

Donderdag 11 januari 2024

Medicus Jolepa B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Medicus Jolepa B.V. is gevestigd op Henri Dunantstraat 5 te Heerlen en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Amaxi
Opgericht in December 2023

De onderneming Amaxi is gevestigd op Altaar Dries 1 te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Catharina Beleggingen B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Catharina Beleggingen B.V. is gevestigd op Benzenrade 51 te Heerlen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Eschko Lights & Events Support
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Eschko Lights & Events Support is gevestigd op De Doom 49 te Heerlen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Meer nieuws in Welten-Benzenrade

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement