Bedrijven in Nijverdal Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Nijverdal Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nijverdal Oost.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Halal Vleeshuis B.V. i.o.
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Halal Vleeshuis B.V. i.o. is gevestigd op Godfried Bomansstraat 26 te NIJVERDAL en is actief in de branche Groothandel in vlees en vleeswaren en in wild en gevogelte (niet levend).

Dutch Tile Work
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Dutch Tile Work is gevestigd op Wilhelminastraat 77 te NIJVERDAL en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Dinsdag 11 juni 2024

GRBH B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap GRBH B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 16 te NIJVERDAL en is actief in de branche Inzameling van onschadelijk afval.

Dalvoorde Materieel B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Dalvoorde Materieel B.V. is gevestigd op van den Bergsweg 43 te NIJVERDAL en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Stichting Administratiekantoor Insolution Group
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Insolution Group is gevestigd op Rudolf Dieselstraat 29 te NIJVERDAL en is actief in de branche Financiële holdings.

Mijnders Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Mijnders Holding B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 16 te NIJVERDAL en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

G.H. Roelofs Bedrijfs Onroerend Goed Nijverdal B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap G.H. Roelofs Bedrijfs Onroerend Goed Nijverdal B.V. is gevestigd op Wilhelminastraat 21 te NIJVERDAL en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

M.N. Beheer & Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap M.N. Beheer & Holding B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 16 te NIJVERDAL en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

G.H. Roelofs Nijverdal Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap G.H. Roelofs Nijverdal Holding B.V. is gevestigd op Wilhelminastraat 21 te NIJVERDAL en is actief in de branche Financiële holdings.

BEE your mirror
Opgericht in April 2024

De onderneming BEE your mirror is gevestigd op Brederodestraat 15 te NIJVERDAL en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

LATUWORKS
Opgericht in Mei 2024

De onderneming LATUWORKS is gevestigd op Sweelinckstraat 16 te NIJVERDAL en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

MoodStudios DRW B.V.
Opgericht in April 2006

De besloten vennootschap MoodStudios DRW B.V. is gevestigd op Fuutweg 10 te NIJVERDAL en is actief in de branche Fitnesscentra.

JHEMiddelkamp Vastgoed B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap JHEMiddelkamp Vastgoed B.V. is gevestigd op Fuutweg 10 te NIJVERDAL en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Hocuma Projects Vastgoed B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Hocuma Projects Vastgoed B.V. is gevestigd op Bedrijvenweg 4 te NIJVERDAL en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Woensdag 24 april 2024

Fivestar Technology
Opgericht in April 2024

De onderneming Fivestar Technology is gevestigd op Boomcateweg 94 te NIJVERDAL en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement