Bedrijven in Hellendoorn

Wil je weten welke bedrijven er in Hellendoorn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hellendoorn.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

VvE Zenkeldamshoek
Opgericht in Mei 2024

De vereniging VvE Zenkeldamshoek is gevestigd op De Croese 8 te NIJVERDAL en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars George Breitnerstraat 12 tot en met 12E te Almelo
Opgericht in Mei 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars George Breitnerstraat 12 tot en met 12E te Almelo is gevestigd op De Croese 8 te NIJVERDAL en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Renske van der Waaij Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Renske van der Waaij Holding B.V. is gevestigd op Johan Frisostraat 12-04 te NIJVERDAL en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Halal Vleeshuis B.V. i.o.
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Halal Vleeshuis B.V. i.o. is gevestigd op Godfried Bomansstraat 26 te NIJVERDAL en is actief in de branche Groothandel in vlees en vleeswaren en in wild en gevogelte (niet levend).

Stichting Padel Network Club
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Padel Network Club is gevestigd op Pimpernel 20 te NIJVERDAL en is actief in de branche Bedrijfs- en werkgeversorganisaties.

Mama Mentor B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Mama Mentor B.V. is gevestigd op Johan Frisostraat 12-04 te NIJVERDAL en is actief in de branche Webportals.

Jannick Hekman Dienstverlening
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jannick Hekman Dienstverlening is gevestigd op Oetbrink 32 te Daarle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Nini Bikini
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Nini Bikini is gevestigd op Looweg 4 te Hellendoorn en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Machielsen Bouwservice
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Machielsen Bouwservice is gevestigd op Grotestraat 221 te NIJVERDAL en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Dutch Tile Work
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Dutch Tile Work is gevestigd op Wilhelminastraat 77 te NIJVERDAL en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Heuver Engineering
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Heuver Engineering is gevestigd op Grotestraat 225 te NIJVERDAL en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Danine Coacht
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Danine Coacht is gevestigd op Tolhuis 23d te Hellendoorn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 11 juni 2024

Overdagkoor OpMaat Nijverdal
Opgericht in Mei 2024

De vereniging Overdagkoor OpMaat Nijverdal is gevestigd op Amaliastraat 6-08 te NIJVERDAL en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

GRBH B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap GRBH B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 16 te NIJVERDAL en is actief in de branche Inzameling van onschadelijk afval.

Dalvoorde Materieel B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Dalvoorde Materieel B.V. is gevestigd op van den Bergsweg 43 te NIJVERDAL en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement