Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

FedBouw
Opgericht in Mei 2023

De onderneming FedBouw is gevestigd op Lambertushof 16 te Helmond en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Lotts of Hair
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Lotts of Hair is gevestigd op Markt 165 te Helmond en is actief in de branche Haarverzorging.

LSE International Recruitment
Opgericht in April 2023

De onderneming LSE International Recruitment is gevestigd op Ameidestraat 17D te Helmond en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Dinsdag 23 mei 2023

Blueline Solutions
Opgericht in April 2023

De onderneming Blueline Solutions is gevestigd op Oostende 183 te Helmond en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Hotel Restaurant St. Lambert
Opgericht in December 1995

De vennootschap onder firma Hotel Restaurant St. Lambert is gevestigd op Markt 2 te Helmond en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Vrijdag 21 april 2023

A & P Techniek en Schoonmaak
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma A & P Techniek en Schoonmaak is gevestigd op Zuidende 29J te Helmond en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Il Borgo Exploitatie B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Il Borgo Exploitatie B.V. is gevestigd op Markt 7 te Helmond en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

LTDM B.V.
Opgericht in Januari 2012

De besloten vennootschap LTDM B.V. is gevestigd op Ameidepark 21 te Helmond en is actief in de branche huisartsen.

Maandag 3 april 2023

JorgvdBroek E.Z.
Opgericht in Januari 2023

De onderneming JorgvdBroek E.Z. is gevestigd op Lambertushof 17 te Helmond en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Dinsdag 14 maart 2023

Lijstenmakerij & Kunsthandel De Haas
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Lijstenmakerij & Kunsthandel De Haas is gevestigd op Veestraat 24E te Helmond en is actief in de branche Winkels in schilderijen, lijsten, prenten, kunstvoorwerpen en religieuze artikelen.

Franse Pannenkoeken
Opgericht in Maart 2018

De vennootschap onder firma Franse Pannenkoeken is gevestigd op Markt 201 te Helmond en is actief in de branche Restaurants.

Saloum services
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Saloum services is gevestigd op Matthijs Vermeulenstraat 106 te Helmond en is actief in de branche Koeriers.

La Bocca Grande B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap La Bocca Grande B.V. is gevestigd op Kerkstraat 41 te Helmond en is actief in de branche Restaurants.

V.O.F. Restaurant Panache
Opgericht in Januari 2007

De vennootschap onder firma V.O.F. Restaurant Panache is gevestigd op Markt 209 te Helmond en is actief in de branche Restaurants.

Sottouti Service
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sottouti Service is gevestigd op Noordende 13 te Helmond en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent