Bedrijven in Vliedberg

Wil je weten welke bedrijven er in Vliedberg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vliedberg.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Carla onderhoud
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Carla onderhoud is gevestigd op Burg van Houtplein 70 te Vlijmen en is actief in de branche Wegenbouw.

Kuijs.content
Opgericht in April 2023

De onderneming Kuijs.content is gevestigd op Irenelaan 19 te Vlijmen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Fkack Shiker
Opgericht in April 2023

De onderneming Fkack Shiker is gevestigd op Nassaulaan 24 te Vlijmen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Jan-Willem Meijer ZorgConsult B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Jan-Willem Meijer ZorgConsult B.V. is gevestigd op Antoni Staringlaan 27 te Vlijmen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Producten Pret
Opgericht in April 2023

De onderneming Producten Pret is gevestigd op De Hoogstraat 4 te Vlijmen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 mei 2023

Nve Dakonderhoud - Cleaningservice
Opgericht in April 2023

De onderneming Nve Dakonderhoud - Cleaningservice is gevestigd op Deken van Baarstraat 15 te Vlijmen en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Mattiezz Online
Opgericht in April 2023

De onderneming Mattiezz Online is gevestigd op Pastoor Smoldersstraat 37 te Vlijmen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Klussenbedrijf B. Clemens
Opgericht in April 2023

De onderneming Klussenbedrijf B. Clemens is gevestigd op Oranjelaan 37 te Vlijmen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Klusbedrijf van Cleef
Opgericht in April 2023

De onderneming Klusbedrijf van Cleef is gevestigd op Parklaan 20 te Vlijmen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 21 april 2023

Feest Verhuur Den Bosch
Opgericht in Februari 2012

De onderneming Feest Verhuur Den Bosch is gevestigd op Industriestraat 2 te Vlijmen en is actief in de branche Verhuur van overige consumentenartikelen n.e.g..

A.K.G. Standbouw
Opgericht in April 2023

De onderneming A.K.G. Standbouw is gevestigd op Da Costastraat 24 te Vlijmen en is actief in de branche Reclamebureaus.

Metal Hydro Michal
Opgericht in April 2023

De onderneming Metal Hydro Michal is gevestigd op Parallelweg-Oost 6 te Vlijmen en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Heeswijk Transport & Logistiek
Opgericht in April 2023

De onderneming Heeswijk Transport & Logistiek is gevestigd op Vondelstraat 46 te Vlijmen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Van den Oetelaar Transport B.V.
Opgericht in Maart 2020

De besloten vennootschap Van den Oetelaar Transport B.V. is gevestigd op Emmalaan 11 te Vlijmen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

MG Construction
Opgericht in Maart 2023

De onderneming MG Construction is gevestigd op Oranjelaan 28 te Vlijmen en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent