Bedrijven in Vijfhoeven

Wil je weten welke bedrijven er in Vijfhoeven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vijfhoeven.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

LWCare B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap LWCare B.V. is gevestigd op Achterstraat 54A te Vlijmen en is actief in de branche huisartsen.

Dinsdag 11 juni 2024

Stratenmakersbedrijf Van Bokhoven B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Stratenmakersbedrijf Van Bokhoven B.V. is gevestigd op Kuyperlaan 7 te Vlijmen en is actief in de branche Stratenmaken.

van Oorschot Ecom
Opgericht in Mei 2024

De onderneming van Oorschot Ecom is gevestigd op Mortelweg 14 te Vlijmen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

D. van Bokhoven Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap D. van Bokhoven Holding B.V. is gevestigd op Kuyperlaan 7 te Vlijmen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

glasservice 073
Opgericht in Januari 2024

De onderneming glasservice 073 is gevestigd op Einsteinlaan 16 te Vlijmen en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Woensdag 24 april 2024

Zeeuwen Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Zeeuwen Holding B.V. is gevestigd op Schubertlaan 15 te Vlijmen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Stichting Connact
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Connact is gevestigd op Europalaan 12 te Vlijmen en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

DURF!! operationele ondersteuning (Theater) productie
Opgericht in April 2024

De onderneming DURF!! operationele ondersteuning (Theater) productie is gevestigd op Verdilaan 34 te Vlijmen en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

Zeeuwen Equipment B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Zeeuwen Equipment B.V. is gevestigd op Schubertlaan 15 te Vlijmen en is actief in de branche Groothandel in machines voor de bouw.

Highballer Apparel
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Highballer Apparel is gevestigd op De Jonglaan 41 te Vlijmen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Oog voor Beter
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Oog voor Beter is gevestigd op Marijnenlaan 2 te Vlijmen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Elitec
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Elitec is gevestigd op Achterstraat 88 te Vlijmen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Woensdag 10 april 2024

Vereniging van Eigenaars Plein 1 te Vlijmen
Opgericht in December 2006

De vereniging Vereniging van Eigenaars Plein 1 te Vlijmen is gevestigd op Wilhelminastraat 58 te Vlijmen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

M&M online store V.O.F.
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma M&M online store V.O.F. is gevestigd op Thorbeckeplein 43 te Vlijmen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dienstverlening Jessie Schobben
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Dienstverlening Jessie Schobben is gevestigd op Oranje zegge 3 te Vlijmen en is actief in de branche Thuiszorg.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement