Bedrijven in Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noord.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

SA@urservice
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SA@urservice is gevestigd op Van Dijkstraat 30 te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Naturecare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Naturecare is gevestigd op Berlagelaan 71 te Hilversum en is actief in de branche Thuiszorg.

TEB Jewellery
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma TEB Jewellery is gevestigd op Reaumurlaan 20 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SD Media
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SD Media is gevestigd op Erfgooiersstraat 599 te Hilversum en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Fon massage
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Fon massage is gevestigd op Stroeslaan 59 te Hilversum en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

E.J. Uneputty
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming E.J. Uneputty is gevestigd op Jacob van Campenlaan 327 te Hilversum en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

FutureSafety4All
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming FutureSafety4All is gevestigd op Van Dijkstraat 48 te Hilversum en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Mohamed Schoonmaak & Sloopwerken
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mohamed Schoonmaak & Sloopwerken is gevestigd op Hendrik Smitstraat 80 te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Sammiej Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sammiej Care is gevestigd op Van Dijkstraat 48 te Hilversum en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

LKC Engineering
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LKC Engineering is gevestigd op Erfgooiersstraat 749 te Hilversum en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

Zaya transport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Zaya transport is gevestigd op Van Dijkstraat 4 te Hilversum en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 26 september 2022

Niels Aust
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Niels Aust is gevestigd op Letteriestraat 17 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Robertino Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Robertino Zorg is gevestigd op Ten Boomstraat 4 te Hilversum en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Schoonmaak Hilversum
Opgericht in September 2022

De onderneming Schoonmaak Hilversum is gevestigd op Stroeslaan 4A te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Dinsdag 13 september 2022

ICZorgt
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming ICZorgt is gevestigd op Jacob van Campenlaan 295 te Hilversum en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent