Bedrijven in Hilversum

Wil je weten welke bedrijven er in Hilversum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hilversum.

Filter

Dinsdag 10 mei 2022

Benne Holwerda tekst en beeld
Opgericht in juni 1993

De onderneming Benne Holwerda tekst en beeld is gevestigd op Alexanderlaan 36 te Hilversum en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Hilversum > Zuidoost > Arenaparkkwartier > 1213XT
I.A.isolatie
Opgericht in april 2022

De onderneming I.A.isolatie is gevestigd op Zeverijnstraat 61 te Hilversum en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Hilversum > Zuidwest > Zeverijn > 1216GJ
Ego Sum Beheer B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap Ego Sum Beheer B.V. is gevestigd op Van Almondelaan 22 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Hilversum > Zuid > Zeeheldenkwartier > 1215PD
Ardi's Merit
Opgericht in april 2022

De onderneming Ardi's Merit is gevestigd op Bussumerstraat 46E te Hilversum en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Hilversum > Centrum > Langgewenstbuurt > 1211BL
With Loff B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap With Loff B.V. is gevestigd op Jacob Catsstraat 5 te Hilversum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Hilversum > Zuid > Staatsliedenkwartier > 1215EW
CZF Beheer B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap CZF Beheer B.V. is gevestigd op Oude Enghweg 4 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Hilversum > Noordwest > Raadhuiskwartier > 1217JC
D. Hoyle
Opgericht in april 2022

De onderneming D. Hoyle is gevestigd op Hendrik Smitstraat 108 te Hilversum en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Hilversum > Noordoost > Noord > 1222GN
Virtual Sidekick
Opgericht in mei 2022

De onderneming Virtual Sidekick is gevestigd op Jacob van Campenlaan 2 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Hilversum > Noordoost > Noord > 1222KM
Loff Design B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap Loff Design B.V. is gevestigd op Mozartlaan 25C1 te Hilversum en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

Hilversum > Noordwest > Villaparken > 1217CM
OneMobility Services B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap OneMobility Services B.V. is gevestigd op Gashouder 5 te Hilversum en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

Hilversum > Oost > Kleine Driftbuurt > 1221SB
0924films
Opgericht in mei 2022

De onderneming 0924films is gevestigd op Cruquiusstraat 18 te Hilversum en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Hilversum > Oost > Geuzenbuurt > 1221CC
Aspire Ventures B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap Aspire Ventures B.V. is gevestigd op Gashouder 5 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Hilversum > Oost > Kleine Driftbuurt > 1221SB
Stichting Bewaarder CZF
Opgericht in april 2022

De stichting Stichting Bewaarder CZF is gevestigd op Oude Enghweg 4 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Hilversum > Noordwest > Raadhuiskwartier > 1217JC
Kinderwinkel Mevrouw Groen
Opgericht in oktober 2009

De onderneming Kinderwinkel Mevrouw Groen is gevestigd op 's-Gravelandseweg 46D te Hilversum en is actief in de branche Winkels in baby- en kinderkleding.

Hilversum > Centrum > Langgewenstbuurt > 1211BT
Respace Construction B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap Respace Construction B.V. is gevestigd op Mussenstraat 15 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Hilversum > Oost > Liebergen > 1223RB

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hilversum

Instellen

Meer nieuws in Hilversum

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement