Bedrijven in Hilversum

Wil je weten welke bedrijven er in Hilversum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hilversum.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Chayenne Verploeg
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Chayenne Verploeg is gevestigd op Sweerslaan 15 te Hilversum en is actief in de branche Eventcatering.

M.J.Y holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap M.J.Y holding B.V. is gevestigd op Oude Torenstraat 53A te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

IIV B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap IIV B.V. is gevestigd op Beresteinseweg 3 te Hilversum en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

Goed zo! Dog Bakery
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Goed zo! Dog Bakery is gevestigd op Diepeweg 39 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

GrandTouring
Opgericht in Maart 2023

De onderneming GrandTouring is gevestigd op V Kretschmar van Veenln 1 te Hilversum en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Solvoj Consultancy
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Solvoj Consultancy is gevestigd op Waldecklaan 23 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

T Tomash Consulting
Opgericht in Februari 2023

De onderneming T Tomash Consulting is gevestigd op Vossenstraat 53 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

JTJ Consultancy
Opgericht in Februari 2023

De onderneming JTJ Consultancy is gevestigd op Willibrorduslaan 184 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Yip Horeca en Evenementen B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Yip Horeca en Evenementen B.V. is gevestigd op Van Kinsbergenlaan 27 te Hilversum en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

NRHsecurity
Opgericht in Maart 2023

De onderneming NRHsecurity is gevestigd op Charley Tooropstraat 139 te Hilversum en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Virtual Kolibries
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Virtual Kolibries is gevestigd op Leeghwaterstraat 101 te Hilversum en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

De Kiezel Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap De Kiezel Beheer B.V. is gevestigd op 's-Gravelandseweg 12D te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

JM19
Opgericht in Maart 2023

De onderneming JM19 is gevestigd op Langestraat 86 te Hilversum en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

ZENsible Wellness
Opgericht in Februari 2023

De onderneming ZENsible Wellness is gevestigd op Kievitstraat 12 te Hilversum en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

BOROK IULIU
Opgericht in Maart 2023

De onderneming BOROK IULIU is gevestigd op Bakkerstraat 100A te Hilversum en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent