Bedrijven in Hilversum

Wil je weten welke bedrijven er in Hilversum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hilversum.

Filter Filter

Donderdag 11 april 2024

Y-Track Consulting
Opgericht in Augustus 2018

De onderneming Y-Track Consulting is gevestigd op Dr. P.J.H. Cuypersplein 3-6 te HILVERSUM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 10 april 2024

Sentosa Consulting B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Sentosa Consulting B.V. is gevestigd op Sophialaan 7A te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Hasaluth B.V.
Opgericht in Oktober 2020

De besloten vennootschap Hasaluth B.V. is gevestigd op Mauritslaan 32 te Hilversum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vereniging van Eigenaars Hilvertsweg 134, 134A en 134B te Hilversum
Opgericht in Februari 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Hilvertsweg 134, 134A en 134B te Hilversum is gevestigd op Cameliastraat 2 te Hilversum en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Red Pepper Media B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Red Pepper Media B.V. is gevestigd op Nassaulaan 17 te Hilversum en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Rijschool Rouvoet B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Rijschool Rouvoet B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 83B te Hilversum en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Vereniging van Eigenaars van het gebouw Van Ostadestraat 311 te Amsterdam
Opgericht in Februari 2003

De vereniging Vereniging van Eigenaars van het gebouw Van Ostadestraat 311 te Amsterdam is gevestigd op Orionlaan 100 te Hilversum en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Caresolution B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Caresolution B.V. is gevestigd op La Rivierestraat 7 te Hilversum en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Schoonmaakbedrijf Konya
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Schoonmaakbedrijf Konya is gevestigd op Van Riebeeckweg 73 te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Netjes & Zo
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Netjes & Zo is gevestigd op Professor Dondersstraat 17 te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Rutger de Natris Services
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Rutger de Natris Services is gevestigd op Noordse Bosje 18B 1 te Hilversum en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Rijkdom, Kracht & Verbinding
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Rijkdom, Kracht & Verbinding is gevestigd op Van Oldenbarneveltlaan 41 te Hilversum en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

The Wright Consulting
Opgericht in Maart 2024

De onderneming The Wright Consulting is gevestigd op Curacaolaan 24 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Rijschool Switch & Go V.O.F.
Opgericht in Juni 2022

De vennootschap onder firma Rijschool Switch & Go V.O.F. is gevestigd op Calvijnhof 128 te Hilversum en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

PRIMA LINE B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap PRIMA LINE B.V. is gevestigd op Korte Noorderweg 27G te Hilversum en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement