Bedrijven in Hilversum

Wil je weten welke bedrijven er in Hilversum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hilversum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

MAZANO Schilders
Opgericht in November 2022

De onderneming MAZANO Schilders is gevestigd op Wilhelminastraat 1 te Hilversum en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Normunds Montage
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Normunds Montage is gevestigd op Larenseweg 9 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Alter Ego Kitchen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Alter Ego Kitchen is gevestigd op Koninginneweg 11 te Hilversum en is actief in de branche Eventcatering.

SA@urservice
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SA@urservice is gevestigd op Van Dijkstraat 30 te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Eevenaar
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eevenaar is gevestigd op Zevenbergen 26 te Hilversum en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Fit met Sharona
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Fit met Sharona is gevestigd op Koningsstraat 134 te Hilversum en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Praktijk Esther Wennington
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Praktijk Esther Wennington is gevestigd op Multatulilaan 20 te Hilversum en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Jaxcsens
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jaxcsens is gevestigd op Vaartweg 29 te Hilversum en is actief in de branche stukadoors.

Xugopetrov
Opgericht in September 2022

De onderneming Xugopetrov is gevestigd op Oosterengweg 138 te Hilversum en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

TraykovAleks
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TraykovAleks is gevestigd op Oosterengweg 138 te Hilversum en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Festina Lenthe Holding B.V.
Opgericht in Februari 2017

De besloten vennootschap Festina Lenthe Holding B.V. is gevestigd op Loosdrechtseweg 35 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Buyux Enterprise
Opgericht in November 2022

De onderneming Buyux Enterprise is gevestigd op Vaartweg 17-1 te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Buro Binck
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Buro Binck is gevestigd op Irisstraat 85 te Hilversum en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Kordelaar Werkt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kordelaar Werkt is gevestigd op Joop Stokkermansstraat 25 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

V.S. Medical B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap V.S. Medical B.V. is gevestigd op Castorstraat 5 te Hilversum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent