Bedrijven in Raadhuiskwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Raadhuiskwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Raadhuiskwartier.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Andreas Consult B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Andreas Consult B.V. is gevestigd op Dalweg 21C te Hilversum en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Lemon Flix B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Lemon Flix B.V. is gevestigd op Oude Enghweg 16 te Hilversum en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Freestyler B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Freestyler B.V. is gevestigd op Dalweg 21C te Hilversum en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Aya Social Butterfly
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Aya Social Butterfly is gevestigd op Sumatralaan 4 te Hilversum en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Care For Humanity
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Care For Humanity is gevestigd op Oude Enghweg 28B te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

MAD Films B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap MAD Films B.V. is gevestigd op Oude Enghweg 16 te Hilversum en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

System at Play
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming System at Play is gevestigd op Javalaan 26 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Henneveld Business Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Henneveld Business Consultancy is gevestigd op Minister Hartsenlaan 11A te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vrijdag 7 oktober 2022

RIJFLOOL Investments B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap RIJFLOOL Investments B.V. is gevestigd op Hoge Naarderweg 8 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Elefante B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Elefante B.V. is gevestigd op Hoge Naarderweg 8 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Vedegin Advies
Opgericht in September 2022

De onderneming Vedegin Advies is gevestigd op Celebeslaan 27 te Hilversum en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Maandag 12 september 2022

Segaar HR Consultancy
Opgericht in September 2022

De onderneming Segaar HR Consultancy is gevestigd op Koninginneweg 17 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Bionexx Nederland B.V.
Opgericht in Maart 2020

De besloten vennootschap Bionexx Nederland B.V. is gevestigd op Gerardus Gullaan 9 te Hilversum en is actief in de branche Teelt van specerijgewassen en van aromatische en medicinale gewassen.

Woensdag 31 augustus 2022

Stadman Haardhout
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Stadman Haardhout is gevestigd op Celebeslaan 11 te Hilversum en is actief in de branche Straathandel.

Donderdag 25 augustus 2022

Soofi-Tech B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Soofi-Tech B.V. is gevestigd op Koninginneweg 31 te Hilversum en is actief in de branche Groothandel in computers, randapparatuur en software.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent