Bedrijven in Zuidoost

Wil je weten welke bedrijven er in Zuidoost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuidoost.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Xugopetrov
Opgericht in September 2022

De onderneming Xugopetrov is gevestigd op Oosterengweg 138 te Hilversum en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

TraykovAleks
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TraykovAleks is gevestigd op Oosterengweg 138 te Hilversum en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Jason Hanna
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jason Hanna is gevestigd op Van Linschotenlaan 198 te Hilversum en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Schifferstein Consultancy
Opgericht in Februari 2016

De vennootschap onder firma Schifferstein Consultancy is gevestigd op Utrechtseweg 123 te Hilversum en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Stichting Administratiekantoor 4Z
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor 4Z is gevestigd op Marathon 7 te Hilversum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Dokter Door
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dokter Door is gevestigd op Laapersboog 36 te Hilversum en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

VFF Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming VFF Bouw is gevestigd op Utrechtseweg 3A te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Planadigm B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Planadigm B.V. is gevestigd op Eikenlaan 24 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Laurinc Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Laurinc Bouw is gevestigd op Utrechtseweg 3A te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

GSSNL B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap GSSNL B.V. is gevestigd op Utrechtseweg 3 te Hilversum en is actief in de branche Beveiliging via beveiligingssystemen.

Fullerton assessments
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Fullerton assessments is gevestigd op Hobbemalaan 7 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

MNL's dentalcare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MNL's dentalcare is gevestigd op Van Riebeeckweg 151 te Hilversum en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

H.A. Tolken
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming H.A. Tolken is gevestigd op Jan Carstenszstraat 26 te Hilversum en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Nilevi
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nilevi is gevestigd op Oosterengweg 138 te Hilversum en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Meru Productions B.V.
Opgericht in Augustus 2010

De besloten vennootschap Meru Productions B.V. is gevestigd op Oude Amersfoortseweg 249A te Hilversum en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent