Bedrijven in Diepenheim

Wil je weten welke bedrijven er in Diepenheim zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Diepenheim.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Flow Praktijkmanagement
Opgericht in April 2024

De onderneming Flow Praktijkmanagement is gevestigd op Esweg 6 te Diepenheim en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 10 april 2024

Geoversum
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Geoversum is gevestigd op Raadhuisstraat 21 te Diepenheim en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

C.H.S.M. Groothuis Holding B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap C.H.S.M. Groothuis Holding B.V. is gevestigd op 1e Broekweg 4 te Diepenheim en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 18 maart 2024

WZOM
Opgericht in Januari 2024

De onderneming WZOM is gevestigd op Nijstadstraat 18 te Diepenheim en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Eijkholt & Vrielink maatschap voor fysiotherapie
Opgericht in November 2023

De maatschap Eijkholt & Vrielink maatschap voor fysiotherapie is gevestigd op Grotestraat 78 te Diepenheim en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Oer & 't Hart
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Oer & 't Hart is gevestigd op Nijstadstraat 22 te Diepenheim en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

G.J. Grijsen
Opgericht in Oktober 2010

De onderneming G.J. Grijsen is gevestigd op Middendorperweg 10 te Diepenheim en is actief in de branche Fokken en houden van runderen (geen melkvee).

Vloerenbedrijf Listkiewicz
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Vloerenbedrijf Listkiewicz is gevestigd op Goorseweg 1-01 te Diepenheim en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 23 januari 2024

Beltman Bouw- en Timmerwerken
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Beltman Bouw- en Timmerwerken is gevestigd op Goorseweg 22a te Diepenheim en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Donderdag 11 januari 2024

HiroTech Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap HiroTech Beheer B.V. is gevestigd op Deldensestraat 7 te Diepenheim en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

JLC Horeca B.V.
Opgericht in Juni 2006

De besloten vennootschap JLC Horeca B.V. is gevestigd op Vosland 30 te Diepenheim en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

MaxTwinn B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap MaxTwinn B.V. is gevestigd op Vosland 30 te Diepenheim en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

IE MFP
Opgericht in December 2023

De onderneming IE MFP is gevestigd op Esweg 6 te Diepenheim en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

I&S Vastgoed B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap I&S Vastgoed B.V. is gevestigd op Peckedammerstraat 15a te Diepenheim en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Woensdag 13 december 2023

Universal Textile trading B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Universal Textile trading B.V. is gevestigd op Peckedammerstraat 11 te Diepenheim en is actief in de branche Groothandel in textielgrondstoffen en -halffabrikaten.

Meer nieuws in Diepenheim

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement