Bedrijven in Hof van Twente

Wil je weten welke bedrijven er in Hof van Twente zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hof van Twente.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Vereniging van Eigenaars Klavermaten 46 te Goor
Opgericht in Mei 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Klavermaten 46 te Goor is gevestigd op Entersestraat 12 te GOOR en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

HuNo B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap HuNo B.V. is gevestigd op De Kolk 4 te Delden en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Onzestanden.nl
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Onzestanden.nl is gevestigd op Koemweg 29 te Markelo en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Futurevending
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Futurevending is gevestigd op Snakenborg 18 te Hengevelde en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Jos Reijerink BodemAdvies
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jos Reijerink BodemAdvies is gevestigd op van Heeckerenweg 62 te Goor en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Wolters Betonboringen
Opgericht in April 2024

De onderneming Wolters Betonboringen is gevestigd op De Havezate 10 te Goor en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

De Twee Koningen
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma De Twee Koningen is gevestigd op Westerflierweg 4b te Markelo en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Maij Bestuur & Toezicht B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Maij Bestuur & Toezicht B.V. is gevestigd op Torendijk 22 te Delden en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Bunita Aleiah
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Bunita Aleiah is gevestigd op Dr. J.H. ten Boschstraat 10 te Goor en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

MDB Advies
Opgericht in April 2024

De onderneming MDB Advies is gevestigd op Kluunvenneweg 1 te Markelo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Bakkerij Nollen Twello B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Bakkerij Nollen Twello B.V. is gevestigd op Goorsestraat 9 te Hengevelde en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

Stichting Beheer Derdengelden PRIO Advocatuur
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Beheer Derdengelden PRIO Advocatuur is gevestigd op Grotestraat 111 te Goor en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

Stichting Administratiekantoor B.J.C. aan de Stegge Holding
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor B.J.C. aan de Stegge Holding is gevestigd op Villapark 2 te Delden en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Holding E.M. Wegdam 2 B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Holding E.M. Wegdam 2 B.V. is gevestigd op Bolscher 3 te Hengevelde en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Het Philia Huis
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Het Philia Huis is gevestigd op Bollenweg 9c te AMBT DELDEN en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor niet-verstandelijk gehandicapten.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement