Bedrijven in Bovenveen

Wil je weten welke bedrijven er in Bovenveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bovenveen.

Filter Filter

Maandag 30 januari 2023

Axelo
Opgericht in December 2022

De onderneming Axelo is gevestigd op Jacob Catsstraat 169 te VOORBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Jolandi Media
Opgericht in December 2022

De onderneming Jolandi Media is gevestigd op Jacob van Lennepstraat 37 te VOORBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Yoga with Fede
Opgericht in November 2022

De onderneming Yoga with Fede is gevestigd op Van der Palmstraat 94 te VOORBURG en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Finnad B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Finnad B.V. is gevestigd op Prinses Irenelaan 232 te VOORBURG en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Woensdag 14 december 2022

Hypuro
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hypuro is gevestigd op Monseigneur van Steelaan 31 te VOORBURG en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Stichting All Lives Matter International
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting All Lives Matter International is gevestigd op Hartzstraat 73 te VOORBURG en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

DMDC Security
Opgericht in November 2022

De onderneming DMDC Security is gevestigd op Nicolaas Beetslaan 92 te VOORBURG en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Wittebergh
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Wittebergh is gevestigd op Jacob Catsstraat 141 te VOORBURG en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Reframevalley
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Reframevalley is gevestigd op Prinses Beatrixlaan 494 te VOORBURG en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

H&K isolatietechniek
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma H&K isolatietechniek is gevestigd op Koningin Julianalaan 154 te VOORBURG en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Shiny Green Solarsolutions
Opgericht in November 2022

De onderneming Shiny Green Solarsolutions is gevestigd op Savallelaan 84 te VOORBURG en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

D.O.G consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming D.O.G consultancy is gevestigd op Nicolaas Beetslaan 346 te VOORBURG en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Patty Tse
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Patty Tse is gevestigd op Laan van Nieuw Oosteinde 225 te VOORBURG en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

AMMO Transport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming AMMO Transport is gevestigd op Savallelaan 15 te VOORBURG en is actief in de branche Koeriers.

DJ Daniel Waaijer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DJ Daniel Waaijer is gevestigd op Rhijnvis Feithstraat 7 te VOORBURG en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent