Bedrijven in Leidschendam-Voorburg

Wil je weten welke bedrijven er in Leidschendam-Voorburg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leidschendam-Voorburg.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Waghole Consulting
Opgericht in April 2024

De onderneming Waghole Consulting is gevestigd op Van Leeuwenstraat 151 te VOORBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Autopoetsbedrijf Zilver B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Autopoetsbedrijf Zilver B.V. is gevestigd op Lamoraal baron Rengersln 29 te VOORBURG en is actief in de branche Overige reiniging.

Into Scuba NLD B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Into Scuba NLD B.V. is gevestigd op Spechtlaan 87 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Zwem- en onderwatersport.

Aporium
Opgericht in April 2024

De onderneming Aporium is gevestigd op Putterlaan 1 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Jij bent de baas B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Jij bent de baas B.V. is gevestigd op Koningin Julianalaan 272 te VOORBURG en is actief in de branche Thuiszorg.

JanBytesICT
Opgericht in Maart 2024

De onderneming JanBytesICT is gevestigd op Pr Johan Willem Frisoln 239 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten.

Reginald Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Reginald Consultancy is gevestigd op Kerkweide 5 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

MTB Medical B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap MTB Medical B.V. is gevestigd op Koningin Wilhelminalaan 66 te VOORBURG en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MoPe Consult
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming MoPe Consult is gevestigd op Prinses Beatrixlaan 587 te VOORBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Future Gen Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Future Gen Holding B.V. is gevestigd op Burg Caan van Necklaan 430 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Cornucopia Catering B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Cornucopia Catering B.V. is gevestigd op Van de Wervestraat 31 te VOORBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Cornucopia Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Cornucopia Holding B.V. is gevestigd op Van de Wervestraat 31 te VOORBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Van Duuv Hld B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Van Duuv Hld B.V. is gevestigd op Van Duvenvoordelaan 112 te VOORBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Aneon B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Aneon B.V. is gevestigd op van Heurnstraat 193 te VOORBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Plum Expert B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Plum Expert B.V. is gevestigd op Beethovenlaan 48 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement