Bedrijven in Leidschendam-Voorburg

Wil je weten welke bedrijven er in Leidschendam-Voorburg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leidschendam-Voorburg.

Filter

Maandag 26 september 2022

La Haya Padel B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap La Haya Padel B.V. is gevestigd op Prins Hendriklaan 1 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Individuele zaalsport.

CuB Consultancy
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming CuB Consultancy is gevestigd op Gv Juliana v Stolbergln 402 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vereniging van Eigenaars Oranje Nassaustraat 16/16A/18/20 te Voorburg
Opgericht in Oktober 1977

De vereniging Vereniging van Eigenaars Oranje Nassaustraat 16/16A/18/20 te Voorburg is gevestigd op Prinses Mariannelaan 42A te VOORBURG en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

WoozyDev
Opgericht in September 2022

De onderneming WoozyDev is gevestigd op Beethovenlaan 48 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Bastianus B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Bastianus B.V. is gevestigd op Veursestraatweg 100 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Karim Installatie
Opgericht in September 2022

De onderneming Karim Installatie is gevestigd op Amstelhof 187 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Stichting Administratiekantoor Bastianus
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Bastianus is gevestigd op Veursestraatweg 100 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Den Haag Netball Club
Opgericht in September 2022

De vereniging Den Haag Netball Club is gevestigd op Karekietlaan 5 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Organiseren van sportevenementen.

Sjaak Bisschop
Opgericht in September 2022

De onderneming Sjaak Bisschop is gevestigd op Prins Hendriklaan 65 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Victor Metselbedrijf
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Victor Metselbedrijf is gevestigd op Burgemeester Keijzerlaan 104 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Metselen en voegen.

RSPcleaningservice
Opgericht in September 2022

De onderneming RSPcleaningservice is gevestigd op Van Santhorststraat 123 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Joyce Ebbens
Opgericht in September 2022

De onderneming Joyce Ebbens is gevestigd op Schadeken 60 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Guleed zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Guleed zorg is gevestigd op Frekehof 140 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

070online.nl
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming 070online.nl is gevestigd op Spinozalaan 387 te VOORBURG en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Madnin
Opgericht in September 2022

De onderneming Madnin is gevestigd op Burgemeester Feithplein 228 te VOORBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent