Bedrijven in Leidschendam-Voorburg

Wil je weten welke bedrijven er in Leidschendam-Voorburg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leidschendam-Voorburg.

Filter Filter

Gisteren

Flow Outdoor Coaching
Opgericht in November 2020

De onderneming Flow Outdoor Coaching is gevestigd op Via Cimarosa 29 te VOORBURG en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Light Paars
Opgericht in December 2022

De onderneming Light Paars is gevestigd op Prins Bernhardlaan 143 te VOORBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Belahsen
Opgericht in November 2022

De onderneming Belahsen is gevestigd op Van Zegwaardstraat 306 te VOORBURG en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

BJO Real Estate
Opgericht in December 2022

De onderneming BJO Real Estate is gevestigd op Sint Martinuslaan 73 te VOORBURG en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Lotte van der Pols
Opgericht in November 2022

De onderneming Lotte van der Pols is gevestigd op Populierendreef 227 te VOORBURG en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Taxi Service The Hague
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Taxi Service The Hague is gevestigd op Pr Johan Willem Frisoln 523 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Reijke Schoonmaakdiensten B.V.
Opgericht in Augustus 2021

De besloten vennootschap Reijke Schoonmaakdiensten B.V. is gevestigd op Waterviolier 36 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Axelo
Opgericht in December 2022

De onderneming Axelo is gevestigd op Jacob Catsstraat 169 te VOORBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

PriParcel B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap PriParcel B.V. is gevestigd op Burg Van Duyvendijklaan 63 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

MT Solutions Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap MT Solutions Holding B.V. is gevestigd op Paradijsstraat 107 te VOORBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Nutscontact B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Nutscontact B.V. is gevestigd op Van Ruysdaellaan 55 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

PawSupps
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma PawSupps is gevestigd op Rembrandtlaan 170 te VOORBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Reijke Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Reijke Holding B.V. is gevestigd op Waterviolier 36 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Jolandi Media
Opgericht in December 2022

De onderneming Jolandi Media is gevestigd op Jacob van Lennepstraat 37 te VOORBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Artaxiad Management & Consultancy
Opgericht in December 2022

De onderneming Artaxiad Management & Consultancy is gevestigd op Gv Juliana v Stolbergln 494 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent